Mihajlović prezadovoljan!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 30.07.2015.
20:33
Izvor: Sportske.net

Nakon meča Real Madrida i Milana u pripremnom periodu pred početak sezone čini nam se da je Siniša Mihajlović bio dosta zadovoljniji od Rafe Beniteza.

BETA/AP Photo/Luca Bruno
BETA/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Milan je po mnogima danas bio bolja ekipa od Real Madrida, ali je izgubio meč nakon penala i neverovatnih 11 serija gde su svi koji su bili na terenu izveli po jedan kazneni udarac.

Pored poraza, Siniša je imao razloga za zadovoljstvo.

"Nakon ova dva meča (Inter i Real) dostigli smo svoj cilj. Igrali smo egal utakmicu sa Real Madridom, čak smo i dominirali u pojedinim trenucima.

Ova dva meča su potvrda dobrog rda na treninzima, svakako da nam daju hrabrost da nastavimo u istom ritmu i na početku nove sezone.

Uvek moramo biti tim koji je organizovan i tim koji uvek ide na pobedu. Danas sam prezadovoljan, igra je bila odlična.

Ipak, moramo čvrsto stajati na zemlji, ima da se radi još dosta toga."
, rekao je Siniša Mihajlović nakon utakmice protiv Real Madrida.

Siniša je za kraj pozdravio i sve navijače Milana u Kini koji su bili u ogromnom broju rekavši da jevda čeka da se ponovo vrati sledeće godine.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 30.07.2015
22:58

Napred samo, hajde da verujemo Siniši jer vidimo kako izgledaju reprezentacija i Sampdorija po njegovom odlasku, sa njim (po svemu sudeći) samo strpljenje!!!

avatar
Limeni
Thursday, 30.07.2015
21:04

Iskreno bi voleo da se Milan na klupi sa Mihajlovicem vrati na stare staze slave. Ali mora tu jos da se unapredjuje tim, da se pokrpe rupe u veznom redu i odbrani, i da se u tim uvede disciplina i pobednicki mentalitet, Verujem da ce Mihajlovic uspeti u tome.

avatar
Liquid Swords
Thursday, 30.07.2015
20:36

Red rad disciplina !