Mihajlović odgovorio na glasine o odlasku!

Autor: Milovan Longinov
utorak 08.03.2016.
14:44
Izvor: Sportske.net

Srpski stručnjak demantovao je glasine da želi da napusti Milan na kraju sezone.

BETA/AP Photo/Massimo Pinca
BETA/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Italijanska televizija Skaj u ponedeljak je plasirala informaciju da je Mihajlović nezadovoljan odnosom i podrškom uprave i da će napustiti San Siro posle samo godinu dana.

Ipak, Mihajlović je za klupsku televiziju rekao da nema boljeg mesta za njega od Milana i da ne želi da ode.

"Ne želim da podižem publicitet onima koji plasiraju takve neistine, ali moram da ih demantujem. Naravno da želim da nastavim da vodim Milan i posle juna. Gde je bolje nego u Milanu? Nikada neću da prestanem da se zahvaljujem Berluskoniju i Galijaniju na šansi. Čist sam i mirne savesti", rekao je Mihajlović i nastavio:

''Imam ugovor sa Milanom, fokusiran sam na rad i cilj da izgradimo u Milanu tim za budućnost. Žao mi je zbog poslednjeg poraza od Sasuola, ali on nije poremetio moj status u klubu. "Mogu da me osporavaju kao trenera, ali ne kao čoveka. Ako imam neku dilemu uvek se konsultujem sa ljudima oko mene",
dodao je Mihajlović i stavio tačku na spekulacije da nema dobre odnose sa prvim čovekom kluba Silvijom Berluskonijem.

Fudbaleri Milana nalaze se na šestom mestu na tabeli Serije A sa devet bodova manje od trećeplasirane Rome, dok se u finalu Kupa Italije u finalu sastaju sa Juventusom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paolo Maldini
Tuesday, 08.03.2016
17:08

Neko moje misljenje je da ako odradimo dobar prelazni rok mozemo se boriti za titulu sledece sezone.Po meni bi idelna postava za sledecu sezonu bila Donaruma-Antoneli-Romanjoli-Benatija-Peres-Vicel-Vaskez-Bonaventura-Isko-Menez-Baka.Ovo je vrlo izvodljivo posto Vicel zeli u veci klub takodje i Vaskez za Iska imamo dobe sanse zbog odnosa Pereza i Galijanija (sitacija oko njega nije bas najjasnija) a Benatija neka bude poklon od Ancelotija sve bi ovo kostalo nekih 100 miliona evo Benatija 25 Peres 5+ De Siljo +Poli ,Vicel 30 Vaskez 25 I Isko 35-40 sa tim sto bi nesto zaradili od prodaje Zapate Andrijana....Pa bi dosli na nekih 90 miliona koje bi Berla morao da umpumpa iz svog dzepa.Priznacete nije mnogo a dobio bi paklenu ekipu.

avatar
Juventino SS
Tuesday, 08.03.2016
17:14

Ovo zvuči kao solidna ekipa, ali mora bar još par njih sličnog kvaliteta za klupu, bez adekvatnih izmena nema ništa bez obzira na jačinu prvog tima.

avatar
Paolo Maldini
Tuesday, 08.03.2016
18:20

Realno ovo bi bila ekipa koja bi mogla prkositi Juventusu imali bi i sasvim pristojne zamjene kao Honda ,Montolivo itd to treba da su igraci koji uskacu po potrebi a ne da budu nosioci igre,

avatar
REVOLT 15:23:57
Tuesday, 08.03.2016
17:43

Mozda je cak i izvodljivo, ali Vaskez, Bonaventura, Isko, Menez i Baka da nam igraju zajedno? Sta je to, Milanova laka konjica, pet u navali:-D

avatar
REVOLT 15:23:57
Tuesday, 08.03.2016
15:48

Naravno da je demantovao, zasto ne bi i dalje krckao Milanove parice?!