Mihajlović: ''Miran sam, ne nasedam na zamke''

Autor: Beta Beta
utorak 12.01.2016.
15:05
Izvor: Beta

Trener fudbalera Milana Siniša Mihajlović rekao je danas da je miran kada je reč o njegovoj budućnosti na klupi tog italijanskog kluba.

BETA/AP Photo/Antonio Calanni
BETA/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Trener fudbalera Milana Siniša Mihajlović rekao je danas da je miran kada je reč o njegovoj budućnosti na klupi tog italijanskog kluba.

"Još pre tri meseca su počele glasine o meni. To nije problem za mene, ja sam miran i idem od utakmice do utakmice", rekao je Mihajlović za italijanske medije.

Italijanski trener Marčelo Lipi juče je izjavio da je spreman za povratak na klupu, iako je prošle godine odlučio da završi karijeru, a mediji su to odmah povezali sa dolaskom u Milan. Klub je, medjutim, brzo demantovao te navode.

"Lipi? Pa, klub je to odmah demantovao. Ta priča je završena. Dovoljno sam pametan da ne upadam u zamke. Miran sam... Čuo sam se juče sa Silvijom Berluskonijem, porazgovarali smo malo o nekim stvarima"
, rekao je Mihajlović.

Milan je, posle 19 odigranih kola, na osmom mestu na tabeli Serije A sa 29 bodova, odnosno ima deset bodova manje od mesta koje vodi u Ligu šampiona.

"Zaslužili smo da imamo šest ili sedam bodova više i da se u ovom trenutku borimo za prvo mesto. Razočaran sam što nije tako... Stvaramo dosta šansi, ali ne postižemo uvek gol. Moramo da se popravimo u napadu, moramo da budemo nemilosrdni", rekao je Mihajlović.

Milan sutra igra protiv Karpija utakmicu četvrtfinala Kupa Italije.

"Pobeda u sutrašnjem meču nas vodi u polufinale, a nakon toga je cilj da podignemo trofej. Neće biti lako protiv Karpija, to je tim koji se bori svih 90 minuta, ali sutrašnja utakmica nam je najvažnija u sezoni", rekao je Mihajlović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Manipulator
Tuesday, 12.01.2016
18:09

Nemoj da ides, Favali ce da se ljuti.

avatar
REVOLT SPT
Wednesday, 13.01.2016
00:42

Ne smaraj vise, covece...

avatar
Dropkick Murphys
Tuesday, 12.01.2016
16:42

Protiv Bolonje su kuci izgubili 3 boda,protiv Verone opet kuci jos 2,protiv Karpija takodje 2 boda,ovog puta u gostima...Dakle,protiv davljenika su od mogucih 9,osvojili samo 2 boda,a izgubili cak 7.....Sa tih 7 bodova koje su prosuli bi bili u lepoj poziciji bar sto se borbe za LS tice....Ovako,6 mesto je plafon,a svakako da ce do kraja sigurno biti jos svega i svacega u reziji Milana....Novi trener i gomila novih igraca,plus novi sportski direktor i povratak legendi u klub....

avatar
REVOLT SPT
Tuesday, 12.01.2016
16:13

Ostavimo sada Kup po strani, zelim da verujem da ce nam obezbediti Evropu, ali ipak je i dalje sustinski vaznije ono sto cemo da uradimo u prvenstvu. Kod kuce u drugom delu imamo: Fiorentinu, Inter (jeste to formalno, ali ipak i malo vise od toga jer imamo pravo na vise navijaca od njih), Udineze, Djenovu, Torino, Lacio, Juventus, Karpi, Frozinone i Romu, a u gostima Empoli, Palermo, Napoli, Sasuolo, Kjevo, Atalantu, Sampdoriju, made me cry Veronu i made me die Bolonju. Ukoliko mi, koji god da je trener u pitanju, nismo u stanju da osvojimo barem 40 bodova do kraja, a sa dobrim pojacanjima cak i koji bod vise od toga, onda stvarno...

avatar
REVOLT SPT
Tuesday, 12.01.2016
16:08

Do sutra bi moralo da se zna sta ce se desiti sa El Saravijem i Cercijem...

avatar
REVOLT SPT
Tuesday, 12.01.2016
16:07

Boze, molim te, samo da ovaj ode. Nije samo on kriv, daleko od toga, ali strasno me nervira vec sama njegova pojava, a onda i postupci i izjave!