Mihajlović: "Baloteli je bio SAVRŠEN!"

Autor: Miloš Marković
sreda 23.09.2015.
10:32
Izvor: Sportske.net

Uživao je trener Milana u igri svog fudbalera.

BETA/AP Photo/Antonio Calanni
BETA/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Milan je zabeležio važnu pobedu nad Udinezeom.

Iako su imali rano vođstvo od 3:0, rosoneri su primili dva gola, ali su otišli kući sa tri boda, što je najvažnije za tim koji 'raste', kako kaže Siniša Mihajlović.

Srpski trener se osvrnuo na nedostatak koncentracije tokom svih 90 minuta, ali priznaje da je to stvar koja će doći vremenom, kada njegov tim bude zreliji.

Posebno je pohvalio igru Marija Balotelija, koji je nagrađen startnim mestom umesto Adrijana, a Mihi se zahvalio sjajnim golom iz slobodnog uddarca koji ste mogli da vidite OVDE.

"Baloteli je odigrao odličnu utakmicu. Držao je loptu, trpeo dosta faulova, nije reagovao i bio koncentrisan sve vreme. Pokazao je da je ponovo onaj stari Baloteli koji ume da izdrži provokaciju. Bio je savšren."

"Zasigurno igrač utakmice, i zbog načina na koji je igrao i kretao se na terenu, ali i zbog stava koji je pokazao. Defanzivci su ga udarali jer je bio dobar, ali je on opet postigao gol."
, rekao je Mihajlović, priznavši da je već razgovarao sa Balotelijem.

"Pričamo stalno i ja ga gledam u oči kako bih znao da stvarno misli to što govori. Njegovo ponašanje do sada je bilo savršeno, a na na terenu je pokazao da ume da pravi razliku. Mora da bude konstantan, da se stalno dobro ponaša i da igra dobro.", dodao je Mihajlović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Los Merengues
Wednesday, 23.09.2015
20:23

Gotovim ovog Balotelija jer je pozitivna budala. Verujem da trenerima nije lako sa njegovom mentalitetom, ali držim palčeve Mihajloviću da ga obuzda. Sjajan je fudbaler i nadam se da će nastaviti sa dobrim igrama.

avatar
A.C MILAN
Wednesday, 23.09.2015
17:34

Balo pokazi im da ti mozes!

avatar
BlueBoy84
Wednesday, 23.09.2015
12:04
avatar
Beštija1
Wednesday, 23.09.2015
10:48

Veliki Baloooo

avatar
murjak
Wednesday, 23.09.2015
10:43

Ajde samo neka nastavi ovako,i mozda ce i biti nesto od njega,klasa je sigurno,samo da ponašanje i stav prema treninzima i ostalom promjeni i dovede do savrsenstva..