Miha: ''Zaslužili smo više!''

Autor: Darko Mitrović
subota 09.01.2016.
23:46
Izvor: Sportske.net

Posle remija u Rimu, Siniša Mihajlović pohvalio svoje igrače, uz žal što njihova večerašnja partija nije krunisana i pobedom.

BETA/AP Photo/Paolo Giovannini
BETA/AP Photo/Paolo Giovannini

Povezane vesti

Mnogi su večerašnje gostovanje Milana u Rimu najavljivali kao ''biti il' ne biti'' za Sinišu Mihajlovića na klupi ''Rosonera'', ali posle 1:1 i sasvim solidne partije njegovog tima, utisak je da će srpski stručnjak ostati na svojoj poziciji.

Kako smo objavili tokom meča, Mihajlović je zaradio i isključenje, zbog jedne nervozne reakcije pored aut linije, ali je ekipa Milana do kraja meča opravdala njegova očekivanja.

''Srećan sam, izgledali smo veoma dobro kao tim i mislim da smo zaslužili više. Završili smo utakmicu uzdignuta čela, posle slabih 10 minuta preuzeli smo kontrolu i dominirali tokom drugog poluvremena'', izjavio je Mihajlović.

Naravno, naveo je i glavne razloge zbog čega Milan nije uspeo da se domogne čitavog plena.

''Nismo pobedili, jer nismo imali sreće kod prilika Juraja Kucke i Karlosa Bake'', dodao je Mihajlović i pohvalio najnovije pojačanje Kevina Prinsa Boatenga.

''On ima harizmu, karakter, kvalitet i biće veoma važan igrač za nas'', poručio je Mihajlović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Manipulator
Sunday, 10.01.2016
11:04

Favaliii, e da ste imali Kerola...

avatar
REVOLT SPT
Sunday, 10.01.2016
01:40

A zasto ti jos nisi podneo ostavku, alibi-treneru? Namerno si sutnuo onoliko jako tu flasu samo da ne bi sedeo na klupi protiv Fiorentine, uvek igras neke igrice, a ne smeta ti da primas pare od kluba, je l' da - jedini bodovi koje smo osvojili protiv vecih klubova su ta 4 u Rimu, to nije nesto cime bi se (preterano) hvalili ni Verona pa ni Frozinone! VER(G)O(G)NA!!!!!

avatar
REVOLT SPT
Sunday, 10.01.2016
01:01

Prica kao da je ovo period tranzicije, a sto je najgore u citavoj ovoj gunguli i sizofreniji, zapravo i jeste. Tranzicioni treneri, tranzicione sezone, samo se rukovodstvo ne menja, samo najgori igraci ostaju do kraja dok dolaze poluproizvodi i istroseni, a klub nam vegetira...

avatar
mak_juventino
Sunday, 10.01.2016
01:01

Roma , kod kuce , ne moze da pobedi Milan , koji je trenutno , blago receno , los ... Hmm , pa sta reci ? 1 - Garcia OUT ODMA ! 2 - Miha MOZDA zasluzuju da zavrsi sezonu , previse toplo-hladno , ali ko garantira da promena trenera nosi bolje rezultate ???