Miha u Interu? Evo šta kaže Srbin!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 31.10.2016.
23:45
Izvor: Sportske.net

Bivši selektor reprezentacije Srbije Siniša Mihajlović progovorio je u ponedeljak o mogućnosti preuzimanja Intera ukoliko Frank De Bur bude bio smenjen u utorak.

Beta/AP Photo/Marco Vasini
Beta/AP Photo/Marco Vasini

Povezane vesti

Nakon utakmice 11. kola između Udinezea i Torina bilo je reči o temi koja direktno nije imala nikakve veze sa duelom na "Friuliju" koji je završen rezultatom 2:2.

Trener Torina Siniša Mihajlović upitan je da li postoje šanse da preuzme Inter ukoliko se potvrde natpisi medija i Frank De Bur dobije otkaz u utorak.

"Ne mešajte me u tu priču, ne znam ništa o tome. De Bur ima moje poštovanje zato što je dobra osoba. Uvek je lakše promeniti trenera nego igrače, ali bi krivica trebalo da bude ravnomerno raspodeljena. Razočaran sam, jako poštujem De Bura" poručio je Mihajlović.

Očigledno je da strateg "Granate" nema nameru da se vrati u klub za koji je svojevremeno nastupao sa velikim uspehom, a jedno vreme obavljao i ulogu pomoćnog trenera dok je na klupi sedeo Roberto Manćini.

Mediji sa Apeninskog poluostrva lansirali su večeras informaciju da će Inter u utorak smeniti Franka De Bura i da će trener omladinskog tima preuzeti ekipu do imenovanja novog šefa stručnog štaba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LavJasin
Tuesday, 01.11.2016
11:37

Mislim da mu je draza borba za LE nego borba za opstanak. Mislim da sigurno ostaje.

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 01.11.2016
10:41

Ne znam da li je definitivno da ih preuzima Pioli, ali daleko od toga da se iz ove slinisine izjave moze zakljuciti da je ocigledno da ne zeli da ih uzme i vodi...

avatar
Kiddo
Tuesday, 01.11.2016
14:40

jes ti revolt?

avatar
DONI SPALIO VESTICU
Tuesday, 01.11.2016
14:48

Zavisi od toga ko pita:-D Jesam.

avatar
FAUWEBUBA
Tuesday, 01.11.2016
03:41

Ako ode iz torina miha napravice jos jednu veliku gresku ...