Miha tukao Romu!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 16.03.2015.
22:57
Izvor: Sportske.net

Sampdorija dobila u Rimu sa 2:0, praktično promovisala Juventus u šampiona, a Đenovljani na deobi petog mesta u trci za plasman u Ligu šampiona. Roma se raspala u drugom delu sezone...

Beta/AP Photo/Andrew Medichini
Beta/AP Photo/Andrew Medichini

Povezane vesti

Roma je bila bolja u prvom poluvremenu, počelo je sa nekoliko opasnih situacija u kaznenom prostoru Sampdorije, Đenovljani su pretili preko Edera.

Najbolje šanse su propustili Toti i Žervinjo, rizikovao je i Vasko Ređini autogol, ali su Dorijanu sačuvali mrežu.

U nastavku je Florenci mogao da načne goste, ali je posle sat vremena kapitulirao De Sanktis. Posle kornera, Eto se oslobodio čuvara, ubacio loptu u peterac, snalažljiv je De Silvestri, gosti vode!

To je preseklo "Vučicu", samo se čekalo da ih Samp dotuče, desilo se posle kontre nakon koje je Mjuriel dotukao domaće, 2:0, Sampdorija nosi bodove iz Rima.

Roma je sada definitivno i ostavila svaku nadu u borbu za titulu, -14 je nenadoknadivo, strepeće i za mesto koje vodi u Ligu šampiona. U drugom delu sezone igraju očajno, Juventus će mnogo lakše nego što se očekivalo i četvrti put u nizu osvojiti "skudeto"!

Lacio ima bod manje na trećoj poziciji, četvrti je Napoli sa četiri manje, a Sampdorija je na deobi petog mesta sa Fiorentinom i oni sa -5 u odnosu na "Vučicu" imaju šansu za Ligu šampiona.

Inače, recimo i to da je Roma završila večerašnji meč sa 10 igrača, isključen je Keita koji je ironično aplaudirao sudiji.

Golove iz Rima možete videti ovde, a izveštaje sa dva meča koja su igrana od 19 časova možete pročitati ovde.

Duelom na "Olimpiku" je stavljena tačka na 27. kolo Serije A.

Fiorentina - Milan 2:1
Torino - Lacio 0:2
Kaljari - Empoli 1:1
Palermo - Juventus 0:1
Sasuolo - Parma 4:1
Đenova - Kjevo 0:2
Atalanta - Udineze 0:0
Verona - Napoli 2:0
Inter - Ćezena 1:1
Roma - Sampdorija 0:2

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke