Miha: "Sledeća stanica? Beograd, idem da posetim majku"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 30.05.2015.
16:18
Izvor: Sportske.net

Odlazeći trener Sampdorije Siniša Mihajlović održao je u subotu poslednju konferenciju za medije u ulozi stratega kluba sa "Marasija" a tom prilikom je davao interesantne odgovore novinarima koji su očekivali da potvrdi da preuzima Napoli.

Beta/AP Photo/Carlo Baroncini
Beta/AP Photo/Carlo Baroncini

Povezane vesti

Srpski fudbalski stručnjak Siniša Mihajlović održao je poslednju konferenciju za medije kao trener Sampdorije iako to danas nije potvrdio novinarima.

Bivši selektor Srbije izražavao se u zavijenoj formi i uz često korišćenje pogodbene rečce ako u situaciji kada je morao da priča o svojoj budućnosti i nasledniku.

"Moja budućnost? Posle utakmice idem u Rim svojoj kući a potom pravo za Beograd da posetim majku i rođake" odgovorio je Siniša novinaru koji je želeo da izmami priznanje da će od naredne sezone Srbin sedeti na klupi Napolija.

"Verujem da sam se na pravi način odužio Sampdoriji. Svaki ulazak na stadion bio je prepun emocija, bez obzira da li se radi o prvoj ili poslednjoj utakmici. Trudio sam se da budem oštar i koncentrisan ali i da pošaljem dobre vibracije svojim igračima" kazao je Miha.

Sampdorija će vrlo verovatno igrati u kvalifikacijama za Ligu Evrope pošto Đenova nije dobila licencu od UEFA a Mihajlović je objasnio da bez obzira na konačan plasman na tabeli navijači treba da budu zadovoljni učinjenim.

"Uzevši u obzir sve što smo uradili tokom prethodnih 18 meseci navijači Sampdorije ne smeju da budu nezadovoljni. Ja sam navijač ovog kluba i bez obzira šta se bude dogodilo u budućnosti Sampdorija će uvek biti moja kuća" zaključio je Mihajlović.

Srpskog trenera mediji u Italiji već vide na klupi Napolija koja će vrlo verovatno ostati upražnjena nakon što Rafael Benitez dogovori saradnju sa Real Madridom.

Poslednju utakmicu sa Mihom na čelu Sampdorija će odigrati u nedelju od 20.45 protiv poslednjeplasirane Parme.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke