Miha prelomio, pukovnik il' pokojnik!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 25.10.2015.
09:07
Izvor: Sportske.net

Sve mu možete zameriti, ali da nije hrabar, to nikako...

BETA/AP Photo/Paolo Giovannini
BETA/AP Photo/Paolo Giovannini

Povezane vesti

Siniša Mihajlović se danas bori za posao na klupi Milana, na "San Siro" stiže Sasuolo čija je Milan redovna mušterija u Seriji A otkako je mali klub iz predgrađa Modene stigao u Seriju A.

Naš trener je održao sastanak sa najiskusnijim igračima, oni će danas biti posebno motivisani da mu sačuvaju klupu, a Mihajlović je povukao zaista neuobičajen potez.

Nije zadovoljan Dijegom Lopezom pa će španski golman na klupu, a na gol će mlađani Donaruma, momak koji ima samo 16 godina.

Ovo će zaista biti šokantno za sve navijače, no Mihajlović je klinca probao na "Trofeju Berluskoni" i pružiće mu šansu.

Berluskoni je juče bio u "Milanelu", aminovao je odluku Mihajlovića, biće i u loži danas protiv Sasuola, a ako Mihajlović izgubi meč, čini se da će sve biti gotovo.

Duel počinje u 15 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pedjaa11
Sunday, 25.10.2015
14:31

Vrhunski golman Diego Lopez? Pa uozbiljite se malo

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 25.10.2015
13:49

u ovakvoj delikatnoj situaciji mjenjati golmana koji je sasvim solidan nije bas neki potez ali valjda covjek zna bolje i jos je placen za to

avatar
ACACHELSEA
Sunday, 25.10.2015
11:47

Sta radi Berluskoni pa to nije normalno.Treba ostaviti Mihu do kraja sezone i sledecu,imace vremena da napravi tim po svom ukusu i igrace koje on zeli.U Milanu razmisljaju na stari nacin i na racun stare slave.

avatar
JEBI DV PASJE SINOVE
Sunday, 25.10.2015
10:55

Miha ziguje na globalnom nivou, Brkic u Zagrebu, Donaruma danas:-D

avatar
Milosch
Sunday, 25.10.2015
10:43

Jeste hrabar! To smo vec videli. U najvaznijoj utakmici kvalifikacija sa Hrvatskom u ZG on vadi Aelna Stevanovica i Ivana Radovanovica (ako sam pogodio imena) da igraju protiv Modrica i Rakitica!

avatar
Enciklopedija
Sunday, 25.10.2015
10:18

Sta ce mu hrabrost kada covek ne zna..Ma setimo se samo nase reprezentacije sta nam je uradio,gubio skoro svaku drugu u 19 utakmica izgubio 8..Nikada mi nije jasno zasto se uhvatio nase reprezentacija a zna da je neiskusan pogotovo tada,zato necu nikada da ga podrzavam..Da nas nije upropastio podrzavao bih ga kao Srbin,jel je jedini Srpski trener koji je danas u ozbiljnom fudbalu...

avatar
superfrankielamps
Sunday, 25.10.2015
16:58

Evo imao si Advokata i ove neke polumenadzere posle Mihajlovica pa su nas preporodili.. Miha je po meni zasluzio da ostane jos koju godinu na celu reprezentacije, mislim da je perspektivan menadzer,i osjecao se neki pomak u reprezentaciji dok je on vodio, sada smo dotakli dno.