Miha prelomio!

Autor: Boris Jovanović
petak 10.04.2015.
09:35
Izvor: Sportske.net

Siniša Mihajlović saopštio svoje namere Sampdoriji, ostaje da sačekamo rasplet!

Beta/AP Photo/Andrew Medichini
Beta/AP Photo/Andrew Medichini

Povezane vesti

Siniša Mihajlović odlazi iz Sampdorije. On je navodno nagovestio takvu odluku rukovodstvu Đenovljana koje će otpočeti potragu za novim "misterom". Za sada su prvi kandidati za naslednika srpskog stručnjaka Mandorlini iz Verone i Sari iz Empolija.

Miha?

On će sačekati ponudu većeg kluba, došlo je vreme da naplatio odličnu sezonu i po u Sampdoriji i kako sada stvari stoje prvi je kandidat za klupu Milana.

Berluskoni i Galijani i dalje veruju da je Mihajlović najbolje rešenje, veliki je motivator, najsličniji Konteu koji je promenio sudbinu Juventusa u ovoj deceniji. Italijanski selektor je nemoguća misija za Milan, ali je Mihajlović spreman za šansu karijere.

Naš stručnjak je bio blizu toga da zameni Kontea u Juventusu prošlog maja, ali se kockice nisu poklopile.

Siniša će sa Dorijanima gostovati za vikend baš Milanu, Pipo Inzagi se nada da do kraja sezone može da kupi još jednu šansu na klupi naredne sezone, ali je to malo verovatno.

Mihajlović bi, ako ne završi u Milanu, mogao da prihvati ponudu Napolija. Poznati novinar Di Marcio tvrdi da je De Laurentis već zvao srpskog stručnjaka i da smatra da bi bio idealan kandidat da nasledi Beniteza. Međutim, Milan je svakako primamljiviji, iako je Napoli u poslednje dve sezone bolje plasiran.

Dodajmo i da je Srbin čvrsto rešen da ostane u Italiji, bilo je i drugih ponuda prošle sezone, ali on želi da reputaciju gradi u Seriji A gde je vodio već Kataniju, Bolonju i Fiorentinu.

Ono što je izvesno je da neće biti pod Lanternom naredne sezone i da je najbliži Milanu. Hoće li konačno stići do velike klupe, rezultatima je to zaslužio!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke