Miha: "Pogodio bih sudiju da sam to želeo"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 07.11.2015.
23:46
Izvor: Sportske.net

Trener fudbalera Milana Siniša Mihajlović izjavio je da nije imao nameru da flašicu uputi ka četvrtom arbitru jer bi ga pogodio da je to želeo.

BETA/AP Photo/Paolo Giovannini
BETA/AP Photo/Paolo Giovannini

Povezane vesti

Fudbaleri Milana remizirali su sa Atalantom na premijeri 12. kola italijanske Serije A, a kako je utakmica završena bez golova u prvi plan je dospelo isključenje trenera "Rosonera".

Siniša Mihajlović morao je van terena u samoj završnici utakmice pošto je šutnuo flašicu sa vodom u pravcu četvrtog arbitra. Nakon meča Srbin je objasnio da mu nije bila namera da pogodi arbitra.

"Pogrešio sam što sam uopšte šutnuo flašicu. Bio sam besan na svoje igrače a ne na sudiju. Da sam želeo da ga pogodim flašicom ne bih promašio" rekao je Miha.

Večerašnji remi bio je drugi za "Rosonere" od početka sezone a njime je prekinuta serija od tri vezane pobede koja je Milan pogurala ka vrhu tabele.

U nacionalnim šampionatima širom Evrope uslediće pauze što Siniša Mihajlović vidi kao priliku da njegovi izabranici napune baterije i da se što bolje pripreme za ono što će uslediti u drugoj polovini meseca.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke