Miha pobesneo posle meča sa Milanom, stradao reklamni pano!

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.01.2017.
00:03
Izvor: Sportske.net

Srpski stručnjak na klupi Torina sve teže podnosi to što njegovi igrači iz meča u meč ''uspevaju'' da prokockaju ono što su prethodno izborili.

screenshot - twitter.com
screenshot - twitter.com

Povezane vesti

Tako je bilo i večeras u utakmici protiv Milana (2:2). Torino je posle prvih pola sata vodio sa 2:0, odmah zatim imao priliku i za treći gol, ali je šut Adema Ljajića iz jedanaesterca zaustavio Donaruma i najavio obrt u drugom poluvremenu.

''Rosoneri'' su u nastavku uspeli da stignu do izjednačenja, a posle meča Siniša Mihajlović je svoj bes zbog ''prosutih'' bodova iskalio na reklamnom panou, što možete da vidite u prilogu.

Na konferenciji za medije posle meča, Mihajlović je istakao da nije ljut, nego revoltiran.

''Nastavili smo da bacamo bodove i upropaštavamo šanse... Dvadesetak minuta u drugom poluvremenu nismo postojali na terenu. Mi vredno radimo, ali svaki put pravimo iste greške.

Ako ne koristimo ovakve situacije, onda je nerealno da pričamo o Evropi. To, naravno ne znači da nećemo pokušati, ali ako budemo igrali ovako, to će biti zaista teško''
, priznao je Mihajlović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 17.01.2017
01:32

U bre a verovatno je Miha i hteo osvetu Milanu za otkaz, da ih je dobio realno sa 2,3 nula to bi bilo deklasiranje, da jesamo Ljaic dao onaj penal. Donaruma je vrhunski golman, i tek ce biti. Sa kakvom smirenoscu igra koliko je zreo za svoje godine i igra jednu od najtezih poziciaj u timu.

avatar
WITH A GOOD CAUSE
Tuesday, 17.01.2017
01:06

Dobro je, Revoltirani je barem presao sa nogu na ruke:-D Ljajic je slab na Milan i zbog toga je promasio, imao je on jos dva suta u drugom i mozda jos neki (mislim da je bio bar jedan) u prvom poluvremenu, ipak je nas:-D