Miha: "Osunčani i odmorni na megdan Laciju"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 04.01.2015.
18:27
Izvor: Sportske.net

Trener Sampdorije Siniša Mihajlović govorio je u nedelju o predstojećem derbi susretu sa Laciom i tom prilikom istakao da je njegov tim spreman da iznenadi Rimljane.

Beta/AP Photo/Carlo Baroncini
Beta/AP Photo/Carlo Baroncini

Povezane vesti

Prvi takmičarski meč koji će u 2015. godini biti odigran u Seriji A zakazan je za ponedeljak od 20 časova i 45 minuta. Na stadionu "Olimpiko" u Rimu sastaće se Lacio i Sampdorija, dva kluba u kojima Srbi igraju važne uloge.

Siniša Mihajlović je sa Sampdorijom do sada napravio sjajan rezultat a predstojeći duel sa Laciom mnogi doživljavaju kao presudnu utakmicu u trci za treću poziciju.

"Radi se o jako važnoj utakmici imajući u vidu da tri ekipe imaju po 27 bodova. Lacio ima dobar sastav i od njega se očekuje da bude u vrhu tabele dok nas mnogi smatraju iznenađenjem" kazao je Mihajlović.

Lacio se trenutno nalazi na trećoj poziciji na tabeli sa 27 osvojenih bodova koliko imaju i četvrtoplasirani Napoli i petoplasirana Sampdorija.

"Ne bih predstojeću utakmicu nazvao plej-ofom za treću poziciju ali moram da priznam da prija pogled na tabelu. Prošle godine smo razočarali na 'Olimpiku' i sada je red da se iskupimo" ističe trener Sampdorije.

Bivši selektor reprezentacije Srbije nije propustio priliku da se našali na račun svojih igrača.

"Kako se igrači osećaju nakon praznika? Uglavnom su osunčani, ali i odmorni i spremni za akciju" našalio se Miha.

Trener Sampe nije zaboravio na svoju prošlost u Laciju pa je na račun predsednika kluba "ispalio" još jednu šalu.

"Navijam za Lacio ali ovu utakmicu želim da dobijem. Što se tiče predsednika Masima Ferera koji navija za Romu... Pa, niko nije savršen" završio je Miha.

Derbi susret 17. kola Serije A između Lacija i Sampdorije zakazan je za ponedeljak od 20 časova i 45 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke