Miha ODUŠEVIO Sašu Lukića! Ali, i Partizanov ''Đuka''...

Autor: Darko Mitrović
sreda 15.03.2017.
20:00
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Kako se sezona u Seriji A bliži kraju, mladi reprezentativac Srbije Saša Lukić ima sve značajniju ulogu u ekipi Torina.

EPA/ALESSANDRO DI MARCO
EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Bivši vezista Partizana se u poslednje vreme ustalio u startnoj postavi ekipe koju sa klupe predvodi Siniša Mihajlović, što mu, naravno, dodatno poduže samopouzdanje i veru u sopstvene kvalitete.

Period adaptacije je prošao, a sada uspešno uzvraća na poverenju koje mu ukazuje srpski stručnjak na klupi Torina.

''Kad sam stigao prošlog leta u Torino, odmah sam uvideo ogromnu razliku u kvalitetu italijanske i srpske lige. Uvideo sam da me čeka mukotrpan rad i strpljenje. Trener Mihajlović mi je rekao da će mi trebati bar šest meseci da se priviknem na Kalčo. Tako je i bilo'', istakao je Lukić u izjavi za ''Blicsport''.

O svom treneru ima samo reči hvale...

''Oduševljen sam time što mi je Mihajlović trener! Bio je spektakularan fudbaler, ali kakav je tek trener, to je za priču. Oseća se njegovo veliko znanje i energija na treninzima. On je specifična osoba i apsolutno autentična ličnost'', izjavio je Lukić.

Naravno, on pomno prati i dešavanja u šampionatu Srbije i borbu za titulu između Partizana i Crvene zvezde. Iako crveno-beli i dalje imaju velikih šest bodova prednosti, Lukić veruje u ''Partizanovo proleće'', a igrač koji ga posebno impresionira je napadač crno-belih i njegov saigrač iz mlade reprezentacije Srbije Uroš Đurđević.

''Gledao sam i derbi, moji crno-beli su bili bolji. A Đuka je čudo. Sviđa mi se njegov stil, posvećenost i ta glad za golovima. I ubeđen sam da Partizan može do titule'', poručio je Lukić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Wednesday, 15.03.2017
21:08

Partizanovo prolece Hahaha Kad nismo digli pehar u sezoni u kojoj smo na polusezoni imali plus 1 i bili prvi pre pauze, a u prolecnom delu imali skor 14-1-0 (u najgorem slucaju 14-0-1), necemo ni sad.

avatar
BRAT IGI
Wednesday, 15.03.2017
21:11

haha ne mogu da verujem bas samo hteo to napisao sam ti tamo drugo ipak haha

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Wednesday, 15.03.2017
21:26

Hajde, bre, koga ti foliras kad svi znaju da si i ti ja Hahaha Yellow fists!