Miha odbio tri ponude, sašio odelo, sad mu treba sat i parfem!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 03.07.2017.
11:25
Izvor: Sportske.net

Vrlo slikovito objasnio sve što se dešavalo proteklih godinu dana, uključujući i ovo leto...

screenshot: Streamable.com
screenshot: Streamable.com

Povezane vesti

Siniša Mihajlović je spreman za novu sezonu, kaže da se raduje, ona je veći izazov jer je spremljena podloga za rezultate kakvi se očekuju.

"Ne mogu da dočekam, odmorio sam se, spremio sam plan priprema sa saradnicima, nove metode i slične stvari"
, kaže Miha.

"Sreo sam se sa nekim stranim kolegama, učio, ovo je faza dva mog posla u Torinu, želim napred, prošle godine smo napravili tim, usvojili principe, mentalitet, kulturu rada, sada radimo na detaljima".

"To je kao da ste sašili sjajno odelo, ali su vam potrebni nakit, torba, sat, dobar parfem", slikovit je Srbin.

Otkrio je da je imao ponude.

"Bilo ih je, iz Engleske, od jednog velikog italijanskog kluba i iz Kine za ogroman novac, ali ja imam ugovor i potpuno poverenje u predsednika Kaita. Pre ili kasnije ću napustiti Seriju A",
kaže Mihajlović.

Što se tih ponuda tiče, u opticaju je bio Lids, pričalo se i o Interu, a Kinu nije ni razmatrao.

Ostaje enigma Beloti. Šta ako Torino proda najboljeg igrača?

"Nadam se da će ostati, ne možemo da zamenimo lika koji je dao 26 golova i učinio saigrače boljima. Ali, ako neko donese brdo para, tu smo nemoćni",
dodaje Mihajlović.

"Galo" ima klauzulu od 100 miliona, to niko neće platiti.

"Reći ću mu što i svojevremeno Bobu Vijeriju, da ne gubi glavu, da razmišlja o tome da napreduje i da bude gladan, ne smeš da se zadovoljiš onim što si postigao",
objasnio je nekadašnji selektor Srbije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dze Dzej Okoca
Tuesday, 04.07.2017
02:36

Definitivno najveci fudbalski znalac u Srbiji je ovaj covjek. Samo sto to uopsteno na balkanu u sportu nije bitno. Nama daj odma daj sve, a covjek je poceo nesto da pravi i taman kad je trebalo da ga puste, tad je i otisao. Steta.. Za nase standarde je genijalac u fudbalu. Bio i na terenu a i sad na klupi.

avatar
magister
Monday, 03.07.2017
13:32

Siniša Mihajlović je jako napredovao. Da je današnji Siniša ili makar onaj sa kraja selektorskog mandata bio od početka mandata... sve bi bilo drugačije.

avatar
sashki
Monday, 03.07.2017
17:25

Svi ga pljuju da nije bio dobar a jedinu grešku je napravio protiv makedonije , a ako će mo iskreno nije ni tu pogrešio jer je dao izmišljenim zvezdama do znanja da je on trener a ne oni. Mi smo tukli ovaj čile sa 3 0 dok je on bio trener. A ljudi mu nisu oprostili sto nismo otislu na svetsko pored belgije i hrvatske u grupi. Pa to ni jedan selektor tad nije mogao. Miha je uveo disciplinu i to samo kakvu. Napad nam je bio uvek opasan po protivnika i nije samo tadić davao golove nego svi.

avatar
R E V O L T
Monday, 03.07.2017
11:44

I Torino je veliki klub u italijanskim okvirima, a ta klauzula koja glasi na jedan veoma basnoslovan iznos vazi samo za klubove koji nisu iz Italije.