Miha o tuči: ''Znam ja da se branim!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.09.2014.
20:56
Izvor: Sportske.net

Posle današnje utakmice protiv Sasuola, trener Sampdorije Siniša Mihajlović je na konferenciji za novinare govorio i o jučerašnjem incidentu sa jednim navijačem.

Beta/AP Photo/Marco Vasini
Beta/AP Photo/Marco Vasini

Povezane vesti

Podsetimo, Sinišu Mihajlovića je u subotu pri izlasku iz hotela, a ispred klupskog autobusa napao jedan ''navijač'', koji je na kraju izvukao deblji kraj, pošto je prethodno iznervirao Mihu slomivši mu naočare.

Svedoci ovog događaja su juče prenosili kako je napadač mogao da prođe i gore da Mihu nisu zaustavili fudbaleri Sampdorije, a to je na neki način potvrdio i sam Mihajlović u današnjem razgovoru sa novinarima.

''Nije prijatno doživeti da vas neko napadne na takav način, ali srećom i ja umem da se branim. Mislim da je on doneo pogrešnu odluku u toj situaciji'', rekao je Miha, a napadač je valjda sad naučio lekciju.

Kad je u pitanju meč protiv Sasuola, Mihajlovićev tim je osvojio bod u remiju bez golova, a srpski stručnjak je zadovoljan epilogom.

''Pokušali smo da dobijemo meč, promenili smo i sistem igre, ali to nije bilo dovoljno. U drugom poluvremenu je bilo dosta vruće i mislim da su teški uslovi uticali na igru obe ekipe''
, istakao je Mihajlović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke