Miha: "Nismo se uplašili"

Autor: Stevan Milovanović
utorak 17.03.2015.
09:39
Izvor: Sportske.net

Miha nije krio zadovoljstvo nakon sinoćnje pobede svog tima.

Beta/AP Photo/Carlo Baroncini
Beta/AP Photo/Carlo Baroncini

Povezane vesti

Nakon pobede nad Romom od 0-2, strateg Sampdorije, Siniša Mihajlović, bio je veoma zadovoljan igrom svog tima.

"U prvih pola sata smo bili izjednačeni, a zatim je Roma počela polako da nas pritiska. Ali mi smo se pripremili za tako nešto, znali smo da neće da bude lako i da Roma ima igrače koji u svakom trenutku mogu da odluče utakmicu.", izjavio je Miha za italijanske medije.

Trećom uzastopnom pobedom ekipa Sampdorije se popela na 5. mesto koje deli sa Fiorentinom i ima samo bod manje u odnosu na Napoli koji se nalazi na 4. poziciji.

"Igrali smo kao tim sve vreme, čak se i Eto vraćao u odbranu i pomagao kada je bilo potrebno. Sigurno je odlična stvar to što nismo primili gol u Rimu, ponajviše zahvaljujući odličnim odbranama Vivijana.", dodao je Srbin.

Miha je takođe izjavio da je ovo veoma bitna pobeda, ali da nema opuštanja u ekipi i da ih tek očekuju bitni mečevi.

"Rekao sam igračima da možemo da pobedimo samo ako se ne plašimo Rome i ako verujemo u sebe. Malo smo rizikovali, ali se to na kraju isplatilo. Ipak, ova pobeda ne znači ništa ako ne pobedimo Inter naredne nedelje.", zaključio je 46-godišnji strateg.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Roee Rett
Tuesday, 17.03.2015
13:32

U prvih pola h koje utkamice?? Prvo poluvreme posed lopte niste imali 5%. Svi igrachi na 30,40m ispred svog gola. Lepo kazi : imali smo srece da se lopta odbije do naseg igracha i postignemo prvi gol i to je to i nijednu priliku nismo imali pre toga niti smo ugrozili Romin gol. Drugi gol ste mogli da postigne jer je Roma morala da krene sa svim igrachima napred,samo je golman ostao