Miha, ni Napoli, ni Roma...

Autor: Boris Jovanović
sreda 18.03.2015.
18:02
Izvor: Sportske.net

Siniša Mihajlović čeka ponudu narednog leta? Hoće li mu ponovo izmaći veliki klub?

Beta/AP Photo/Andrew Medichini
Beta/AP Photo/Andrew Medichini

Povezane vesti

Siniša Mihajlović je bio blizu klupe Intera i Juventusa u prethodnih par godina, nije se poklopio tajming, posebno sa Juventusom gde je prošlog maja trebali da zameni Alegrija.

Sa druge strane, sada ga vezuju za Romu ako Garsija ode, ili Napoli jer izgleda da Benitez neće produžiti ugovor.

Poznati novinar Đanluka Di Marcio ipak je danas otkrio da najveće šanse da stigne na klupu velikog kluba Mihajlović ima u Milanu.

Da Inzagi neće preživeti leto, to je sigurno, mete poput Klopa ili Kontea za Milan su nedostižne, a pričalo se o Mauriciju Sariju, treneru Empolija.

Međutim, italijanski novinar tvrdi da je Mihajlović jedan od najvećih kandidata, tim pre što se veruje da je dovoljno iskusan da podnese pritisak i veliko je igračko ime, sa razliku od kouča Empolija koji nikada nije bio profesionalac.

Sada se postavlja pitanje sa kakvim bi garancijama Mihajlović stigao među "Rosonere", ovaj tim nije dovoljno dobar i bez ozbiljnih ulaganja neće postati bolji, to nema veze sa trenerom već kvalitetom.

Ipak, bivši selektor Srbije je veoma ambiciozan, videćemo hoće li biti treća sreća, doduše, tu je i Roma, ali još nije izvesno da će Garsija otići, pogotovo ako sačuva drugu poziciju i plasira se u Ligu šampiona.

A opet, potencijal Rome je u ovom trenutku veći od Milanovog, ma koliko "Rosoneri" bili veći klub.

Mihajlović na raskršću, videćemo šta donosi leto...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Alan Iverson
Wednesday, 18.03.2015
20:07

Milanov tim uopste nije toliko los,ne znam zasto mrzite toliko Milan,daleko da je dobar,ali los nije sigurno,zasto branite Pipa?Ocete li reci da je Samp jaca od Milana,po meni ni Viola ni Lacio ni Samp nisu bolji od Milana i Intera,Napoli je mozda bolji,setite se da je Milan unistio Napoli,igrao egal sa Romom,unistio Lacio u prvom kolu,ovaj vratio istom merom,sa Violom igrao egal tekmu,cak i bolji bio,Samp je ekipa kojoj je Miha podigao moral i veru,naucio ih da se bore i da veruju u sebe,a Pipo to jos uvek ne ume,ne ume da pripremi igrace dobro,tako da batalite da ga branite,molim vas,evo Djenova je ispred Milana kao i Torino,nemojte mi molim vas reci da su i oni bolji.Kako Sari sa Empolijem,uspeva da nadigra sve jace timove i da igra egal sa njima bolje reci,Milan ima tim za Ligu Evrope,to je sigurno,ali nema trenera,trener je bitan sraf,a vi ocigledno tako ne mislite.

avatar
Don Silvio
Wednesday, 18.03.2015
21:27

ja isto mislim, kljucni problem milana je iskusan trener. Sa dobrim trenerom i dva tri dobra pojacanja ni titula nebi bila daleko

avatar
Alan Iverson
Thursday, 19.03.2015
00:00

U pravu si u potpunosti,samo jedan lukavi trener,takticar i pre svega da bude autoritativan,sigurno je da bi Milan bio u top 5.

avatar
Alan Iverson
Wednesday, 18.03.2015
23:59

U pravu si u potpunosti,samo jedan lukavi trener,takticar i pre svega da bude autoritativan,sigurno je da bi Milan bio u top 5.

avatar
AFC
Wednesday, 18.03.2015
21:32

U pravu si, MILAN ima solidan tim samo im hvali cojones.