Miha - Nekad se svađao sa srpskim novinarima, sad prešao na Italijane!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 30.04.2017.
10:45
Izvor: Sportske.net

Siniša Mihajlović se baš naljutio, a sve je podsetilo na dane kada je bio selektor Srbije.

EPA/ANGELO CARCONI
EPA/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Sećate se verovatno, srpski novinari su najviše zamerali Mihajloviću odnos prema medijima, neki i aroganciju, i često se pitali da li se tako ponaša u Italiji.

On je istini za volju i na Apeninima često ulazio u sukobe sa predstavnicima medija, prošle godine je rekao jednoj od voditeljki da ne bi trebalo da priča o fudbalu, a sinoć se sukobio sa bivšim kapitenom Milana, Maksom Ambrozinijem.

Naime, Torino je odigrao 1:1 protiv Sampdorije, ispromašivao se, a Mihajlović je obavešten da je Ambrozini rekao da je remi pravedan rezultat.

"Ne znam koju si ti utakmicu gledao, i da li si gledao, šutnuli smo 23 puta na gol, a oni dva puta. Naravno da je 1:1 nepravedno i da smo zaslužili pobedu", iznervirao se Srbin.

Ambrozini mu je objasnio da nije čuo čitavu njegovu analizu i da je rekao da je Torino zaslužio pobedu, ali Mihajlović je dodao da je navikao da se stalno pričaju poluistine.

"Vidite, 25 godina sam u Italiji i navikao sam, sve što kažem vi izvrnete i posle tvrdite nešto drugo. Recimo, prošle nedelje sam rekao da sam sa Fererom predsednikom Sampdorije bio prijatelj, to ne znači da nemam poštovanja za svog sadašnjeg predsednika Kaira sa kojim imam veoma dobar odnos, ali nismo prijatelji", dodao je Mihajlović.

Ipak, nervozniji je bio što njegov tim igra dobro i promašuje.

"Sledi meč sa Juventusa, igraćemo na pobedu, ali protiv njih je ovo samoubistvo. Promašiš šansu, oni ti daju gol. Ako budemo imali ovakvu realizaciju, nemamo šansu",
zaključio je pred subotnji derbi trener "Bikova".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke