Miha na rasizam odgovorio srpskim ponosom!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 14.05.2017.
09:39
Izvor: Sportske.net

Naš trener ima veoma jasnu poruku posle onoga što se dogodilo prošle subote, ali i u utorak kada je bio na tribinama stadiona Juventusa...

Beta/Alessandro Di Marco/ANSA via AP
Beta/Alessandro Di Marco/ANSA via AP

Povezane vesti

Kada je Mihajlović ušao na teren da protestvuje zbog isključenja Akve, došlo je do gužve, a dobar deo navijača Juventusa ga je sa terena ispratio rasističkim pogrdama.

Usledilo je skandiranje "Zingaro di merda", koje Italijani rezervišu za sve stanovnike sa prostora bivše SFRJ. Bukvalno nećemo prevoditi, radi se o Romima, ali i ostalim Slovenima sa Balkana.

Mihajlovića nisu puno pogodile uvrede, kaže da je ponosan što je Srbin.

"Ponosan sam što sam Srbin i 'Ciganin'. Ali, ponosan sam na svojih 25 godina u Italiji, Ovo je najlepša zemlja na svetu, naravno posle moje Srbije. Sigurno da sam ponosniji na Italiju nego većina onih koji su me vređali. Ovde živi moja porodica i živećemo dok ne budem imao 100 godina", rekao je Miha.

On je otkrio da je u utorak bio na stadionu Juventusa i da je doživeo uvrede sa tribina tokom meča protiv Monaka.

Zanimljivo, Mihajlović je bio blizu klupe Juventusa kada se Antonio Konte premišljao da napusti klub. Tada je bio prvi kandidat, Konte je ostao još dva meseca, pa napustio na početku priprema, i onda je Alegri dobio šansu.

"Izvinio sam se klubu zbog onakve reakcije, nije trebalo da ulazim na teren, ali nije istina da sam tražio izvinjenje od sudija, oni su pogrešili", dodao je Miha koji se bunio jer je Akva nezasluženo isključen kod rezultata 1:0 za "Bikove".

Na kraju je Juventus izjednačio golom Iguaina u nadoknadi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Realan tip
Sunday, 14.05.2017
12:08

Joj, Miha, dosta te vise.

avatar
Joey Barton
Sunday, 14.05.2017
11:07

I on kao Djokovic je nesrecan covek, i treba da dodje u Srbiju da zivi sa svojim narodom, a da se trenerskim poslom bavi rekreativno. A ne da zivi u tu prokletiju gde je novac vazniji od casti, i gde bi i rodjenu majku prodali za pare.

avatar
(anti)talentovan lik
Sunday, 14.05.2017
10:43

Uh, ovdje je ispao hladan kao druga strana jastuka zimi.