Miha lakše diše, Lacio će dati odgovor!

Autor: Miloš Marković
četvrtak 29.10.2015.
09:34
Izvor: Sportske.net

Milan je vezao dve pobede, vatra pod Mihinim nogama delimično je ugašena.

BETA/AP Photo/Luca Bruno
BETA/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Rosoneri su ostvarili drugi vezani trijumf u ligi, a protiv Kijeva po prvi put ove sezone uspeli da sačuvaju svoju mrežu.

Siniša Mihajlović ističe nadu da će sedam bodova iz tri utakmice pomoći njegovim fudbalerima da odagnaju strah. Kod njega, ipak, straha nema.

"Ne brinem za sebe."

"Imam podršku rukovodstva, navikao sam na ovakav pritisak. Možda je teže fudbalerima, ali nadamo se da će uspeti da odbace strah i da ćemo kada nam se vrate povređeni fudbaleri početi malo i da se zabavljamo na terenu."
, rekao je Miha.

Trener Milana je italijanskim medijima dao i zanimljiv odgovor na opasku Silvija Berluskonija da bi on lično igrao za Milan, samo da ima više vremena.

"U tom slučaju, sreća naša što je toliko zauzet!", rekao je u svom maniru Mihajlović.

Inače, u Italiji i dalje kolaju priče o Mihinoj smeni, naredni derbi meč protiv Lacija u Rimu će dati odgovor na mnogo pitanja.

Nakon poslednje dve pobede, eventualni trijumf nad Lacijalima učvrstio bi poziciju srpskog trenera, bez sumnje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Fausto87
Thursday, 29.10.2015
22:37

Protiv Lacija bi trebalo staviti Zapatu sa Romanjolijem, jer je mnogo brzi od Alexa iako ima vrlo los pas,Felipe Anderson ima da unisti Alexa i Milan bi mogao da dozivi potop....Montoliva takodje na klupu,na njegovo mjesto De jonga.I remi bi bio dobar,ali da onda dobiju Atalantu.

avatar
Liquid Swords
Sunday, 01.11.2015
23:52

Jel si siguran ?

avatar
fcb
Thursday, 29.10.2015
13:56

Iskreno želim da se Milan vrati na staze stare slave, u sam vrh, medjutim klub je u velikim problemima, i mislim da je Mihajlović pogrijesio sto je prihvatio taj posao, i mislim da neće lijepo da se provedu protiv Lacija u Rimu

avatar
Enciklopedija
Thursday, 29.10.2015
13:14

Milan sam gledao juce samo 15 min dok sam cekao Mancester da pocne,pa igru ne mogu da prokomentarisem...Ali kada sam video poluprazne tribine maltene,prosto mi je tuga..Od onakve lige najjace ikada,jedina liga koja ima tri velikana svetskog fudbala,koji su oni igraci Milana?Publika nece da dolazi,da bi se vratila moraju legende da se dovode za trenere Kapelo u Romu bez obzira sto Garsiji ide dobro,Anceloti u Milan,Murinjo u Inter ili neki drugi vrhunski treneri..Samo oni mogu da privuku bolje igrace u ligu,da vrate veru navijacima...Nemaju ni para mora da bre neko da ulozi u nih..E pa jedna Nemacka koja ima samo Bajern i ajd da kazemo Dortmund zbog lige sampiona,u prvenstvu imaju oko 5 titula samo...Ali ta liga u svakom smislu stoji bolje od njih...

avatar
ISTERIVAC SEKTASA
Thursday, 29.10.2015
10:46

Au, nisi tako trebao da odgovoris, potpisao si sebi smrtnu presudu Hahaha To da nismo primili gol je veoma relativno, ali isto tako je i nama Torino dao problematican-neregularan gol (ono je bila ruka) tako da smo tu negde egal sto se tice odnosa uzimala-davala. Miha strahuje za svoj posao u Milanu, i sinoc se to jako videlo jer izmene (prinudnu ne racunam) nije bilo sve do 85. minuta, to je jasan znak.

avatar
Toti 10
Thursday, 29.10.2015
10:41

Pobedio je ove dve ekipe, ali mislim da nece moci isto da uradi protiv Lacija, tim pre sto je Lacio izgubio od Atalante u gostima i gotovo sam siguran da ce Lacio dobiti Milan kod kuce u sledecem kolu.

avatar
Fausto87
Thursday, 29.10.2015
21:58

Mogao bi kad ne bi bio tvrdoglav i forsirao Montoliva,na njegovo mjesto trebao bi staviti De Jonga...dobio bi na cvrstini,a za kreaciju igre iako nema pravog kreatora trebao bi se osloniti na Bonaventuru.