Miha k'o bos po trnju, Đorđević strelac!

Autor: Boris Jovanović
ponedeljak 05.01.2015.
22:39
Izvor: Sportske.net

Prvi meč Serije A u novoj godini završen lakom pobedom Lacija protiv najslabije Sampdorije u dosadašnjem toku šampionata.

Beta/AP Photo/Andrew Medichini
Beta/AP Photo/Andrew Medichini

Povezane vesti

Sampdorija nije ličila na sebe, kao da je pauza ostavila traga, uz to ostali su bez Manola Gabijadinija, ali je problem bila igra u odbrani.

Tim koji je odoleo Juventusu i izgubio samo jedan meč u sezoni je bio u podređenom položaju. Filip Đorđević je imao najbolju šansu sredinom prvog dela, a onda je za par minuta u finišu poluvremena praktično sve rešeno.

Prvo je Parolo na asistenciju Felipea Andersona zakucao loptu pod prečku, da bi sjajni Anderson koji igra u životnoj formi do odmora pogodio preciznim šutem mrežu Vivijana. Brazilcu je to četvrti gol u poslednja tri meča.

U nastavku, grogirana Sampdorija nije uspela da se vrati u meč, Đorđević je promašio još jednu priliku, a onda se naš napadač konačno upisao u strelce, ostao mu je lakši deo posla nakon sjajne akcije neuhvatljivog Andersona.



Ovo je bio Filipov sedmi gol u Seriji A ove sezone, pomenimo da je za Rimljane meč počeo i Dušan Basta dok je Krstičić utakmicu presedeo na klupi.

Lacio je ubedljivim trijumfom od 3:0 pobegao Sampdoriji i Napoliju tri boda, Napolitanci u utorak gostuju u Ćezeni. Svi mečevi 17. kola na programu su u utorak, uključujući i večernji derbi između Intera i Juventusa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
baldekeita
Monday, 05.01.2015
23:50

Pravi odgovor na onu sramotu iz drugog poluvremena meca u Milanu!Andersonu je trebalo godinu dana da se aklimatizuje,ali u poslednjih par kola pravi ogromnu razliku na terenu.Gol u Parmi,dve asistencije protiv Atalante,dva gola protiv Intera,danas gol i dve asistencije...uz jos dosta lepih poteza za publiku,drago mi je sto je zapusio usta kriticarima.Sledi derbi,tu naravno igra samo pobeda!

avatar
Nowitzki
Tuesday, 06.01.2015
00:28

Dobar je Anderson, odlican igrac. Uskoro ce mu cena porasti troduplo i stizace ponude od vecih klubova za njega.. Nadam se da ce se i Iturbe uskoro aklimatizovati i poceti da melje po boku. FORZA ROMA!