Miha jedva preživeo!

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 20.12.2015.
19:55
Izvor: Sportske.net

Mučenje Siniše Mihajlovića na klupi Milana, danas su u gostima uspeli da preokrenu rezultat protiv Frozinonea koji je vodio na poluvremenu.

BETA/AP Photo/Luca Bruno
BETA/AP Photo/Luca Bruno

Povezane vesti

Milan je u tri poslednje utakmice igrao sa tri poslednjeplasirana tima u Seriji A, a nakon dva boda u prve dve utakmice umalo je završio nakon ovog kola sa isto toliko.

Danas je Siniša Mihajlović preživeo na gostovanju Frozinoneu, iako je njegova ekipa gubila sa 1:0 na poluvremenu. Kraj - 2:4 u korist Milana.

Milan je dosta kvalitetnija ekipa od Frozinonea što se videlo na današnjoj utakmici, ali velike greške odbrambenih igrača su umalo koštale Rosonere novih bodova.

Ciofani je doveo Frozinone u vođstvo u jeku napada Milana, Dionisi ga je uposlio, nije imao težak zadatak u duelu 1 na 1 sa Donarumom.

Milan je imao par poluprilika, ali Bertolaći, Honda, Bonaventura i ostali nisu bili snalažljivi ispred gola golmana Lealija.

Ipak, u nastavku nešto staloženija igra Milana i samim tim je došao i rezultat. Prvo je Honda propustio neverovatnu priliku na samom početku drugog poluvremena, da bi odmah nakon toga Japanac asistirao Abateu koji je sa desne strane u šesnaestercu uspeo da savlada protivničkog golmana i da donese veliku radost fudbalerima Milana i treneru Mihajloviću. Igrao se 50. minut.

Samo pet minuta kasnije, novi gol u mreži Frozinonea, a strelac je bio Karlos Baka. Tražili su ofsajd fudbaleri domaće ekipe, ali ga nisu dobili jer Baka nije bio u ofsajdu na asistenciju Bonaventure - 1:2.

Bez prilika sve do 77. minuta, a onda Milan stiže do trećeg gola. Nakon centaršuta sa desne strane najviše je u kaznenom prostoru skočio Aleks koji glavom vara Nikolu Lealija za 1:3.

Domaći su krenuli nešto angažovanije, uspeli su do kraja meča da postignu gol za 2:3 preko Dionisija koji je odlično reagovao i savladao Donarumu u kaznenom prostoru.

Ipak, Milan bolji do kraja, a Bonaventura izlazi u povoljnu šansu u nadoknadi vremena što je iskoristio i doneo Milanu tri boda.

Golovi OVDE.

Torino je u svom gradu savladan od Udinezea sa 0:1 nakon serije od 3 utakmice bez poraza. Gosti su bili bolji danas, imali su više šuteva ka okviru gola uprkos činjenici da su igrali sa igračem manje od 64. minuta zbog drugog žutog kartona koji je dobio Vag.

Jedini pogodak na ovoj utakmici postigao je hrvatski internacionalac Perica u 41. minutu meča.

Čak osam utakmica Sampdorija ne zna za pobedu, od 25. oktobra i pobede nad Veronom od 4:1, a danas im je to konačno pošlo za rukom.

Sorijano i Ivan su uspeli da savladaju golmana Palerma danas za zasluženu pobedu Sampdorije koja je bila dosta bolja u ovom meču. Prva pobeda za Vićenca Montelu.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
LAW ABIDING CITIZEN
Sunday, 20.12.2015
23:11

To jest, mogu, ali necu, valjda je to sasvim prirodno i normalno. Borise, ponovi komentar...

avatar
LAW ABIDING CITIZEN
Sunday, 20.12.2015
21:57

Da ponovim ono sto sam poslao neposredno pre banovanja:-D Mi kao da smo se pretplatili na 4:2 na kraju ili pred sam kraj godine:-) 16.12.2007. Milan-Boka Juniors 4:2, 30.12.2014. Milan-Real 4:2, a danas ovo. Cak smo jedne godine ('12) isto odigrali 4:2, ali izgubili smo tada od Rome, ali smo i mi pre toga istim rezultatom pobedili Torino, isto je decembar bio:-) 2008. godine takodje bese utakmica sa 6 golova, pobedili smo Udineze 5:1, bila je poslednja u godini:-) P.S. Aleks, obozavam te:-D:-D:-D

avatar
Младен Глишовић
Sunday, 20.12.2015
21:47

mihajlovic vdi ekipu dobro,par igraca u zimskom prelaznom roku bidobrodsla,prventsveno minimum vezni i stoper

avatar
Alexander Stonsky
Sunday, 20.12.2015
21:43

Mislim da je Berluskoniju jeftinije da otpusti Galijanija nego da plaća 3 trenera i njegove transfer promašaje.

avatar
Pope el Berraco
Monday, 21.12.2015
04:31

Nevmoze da ga otpusti ovaj zna mnogo toga o njemu pokusao je pre koju godinu ali se ovaj nekako odrzao.

avatar
Fair Play
Sunday, 20.12.2015
21:03

Tim ko tim uopste nije los. Ali ima par igraca koji se znaju ponasati nadmeno, poput zvezde ali u losem smislu. Mislim da Miha treba ostati na klupi, Milan ne moze trenutno vise od ovoga..

avatar
Mario Götze - Return
Sunday, 20.12.2015
21:00

Tesko ce Milan i do LE...Steta za tako velik klub, fali silni Milan u LS da bude jos zanimljiviija...

avatar
ManchesterUnited
Sunday, 20.12.2015
23:54

Sa ovakvim timom tesko. Moraju dosta da se pojacaju.

avatar
LAW ABIDING CITIZEN
Monday, 21.12.2015
00:07

Mozemo do Evrope cak i sa ovakvim timom, a to je preko Kupa...