Miha: ''Jedanaest 'bikova' pobedilo Romu!''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 25.09.2016.
16:12
Izvor: Sportske.net

Mnogo razloga za zadovoljstvo danas ima Siniša Mihajlović.

BETA/AP Photo/Tano Pecoraro
BETA/AP Photo/Tano Pecoraro

Povezane vesti

Srpski stručnjak sjajno raspoložen posle današnjeg trijumfa njegovbog tima u duelu sa ekipom Rome (3:1).

''Video sam 11 bikova danas na terenu'', u svom stilu je počeo Miha.

''Mislim da je ovo naša najbolja utakmica ove sezone. Postigli smo tri gola, i uz to stvorili još četiri-pet izglednih prilika, pa mislim da je ovo potpuno zaslužena pobeda'', istakao je srpski stručnjak.

Trener Torina se potom osvrnuo na igru pojedinaca, većini je delio pohvale.

''Beloti je postigao pet golova u tri utakmice, promašio i dva penala u tom periodu. Danas se žestoko borio, veoma je zahvalan igrač i biće jedan od najboljih napadača u Italiji. Takođe, impresioniran sam igrom naših mladih igrača Lukasa Bojea i Antonija Bareke''.

Torino do danas čak 26 godina nije uspevao da ovde pobedi Romu, a Mihajlović je tu činjenicu istakao i kao dodatni motiv njegovom timu u današnjem meču.

Naravno, novinare je interesovao i Mihajlovićev komentar na partiju koju je prikazao golman Džo Hart, najatraktivnije pšojačanje njegovog tima tokom letnjeg prelaznog roka.

''Angažovali smo Harta zbog njegovog iskustva, entuzijazma, timskog duha. Pre nego što je došao, ja sam razgovarao sa njim, kako bi shvatio duh našg tima. On je sjajan momak i veliki profesionalac, odličan golman sa velikom harizmom. Njegovo prisustvo daje ostatku ekipe veće samopouzdanje'', objasnio je Mihajlović.

Na kraju, osvrnuo se i na Totijev 250. gol u Seriji A.

''Pre meča smo se našalili u vezi večere koju mi duguje i siguran sam da će me izvesti... Drago mi je da ga je stadion pozdravio ovacijama danas, bio je to pravi doček za igrača svetske klase. Toti je jedan od najboljih igrača svih vremena i nadam se da on nikad neće prestati da igra'', zaključio je Miha.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Monday, 26.09.2016
07:19

...Za nas Delije si dobrodasao u svako vreme.

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Monday, 26.09.2016
07:17

Navijac sam Rome, ali cenim Mihajlovica, pre svega. Svaka cast, Miha, na odlicnom putu si da napravis trenersku karijeru kao sto si napravio igracku. Sazreo si i kao licnost, tako da ocekujem mnogo uspeha klubovima kojih predvodis, a kad dodje vreme mozda se i vratis u tvoju Zvezdu. Mi Delije

avatar
Đorđe Čvarkov
Sunday, 25.09.2016
16:33

Lukas Boje opasan igrač!

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Monday, 26.09.2016
07:20

Slazem se, igrao prije u River, ali s obzirom na godine i formaciju nije dobio zasluzenu sansu da pokaze sve sto zna.