Miha: "Bili smo nervozni"

Autor: Miloš Marković
nedelja 18.10.2015.
10:54
Izvor: Sportske.net

Siniša Mihajlović smatra da će njegov tim bio nervozan nakon što je poveo u Torinu.

BETA/AP Photo/Massimo Pinca
BETA/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Karlos Baka je doneo prednost Milanu u utakmici sa Torinom, ali je Danijele Bazeli izjednačio i postavio konačan meč u utakmici koja je nosila veliki značaj za srpskog trenera.

"Odigrali smo dobru utakmicu, ali posle gola smo samo prestali da igramo. Kao da smo se uplašili vođstva. Trebalo nam je izjednačenje da bismo se ponovo probudili.Na kraju, opet govorim isto. Ovo su dva izgubljena boda.", rekao je Mihajlović.

Svestan je pritiska i razočaranja.

"Navijači su nezadovoljni i razočarani, i mi smo. Pokušavamo da napredujemo i rastemo iz utakmice u utakmicu. Sa predsednikom kluba imam dobar odnos, nikakvih problema između nas nema. On je fudbalski preduzetnik, mi razmenjujemo ideje, konsultujemo se, a na meni je da svoje zamisli sprovedem u delo jer zbog toga sam plaćen.", rekao je Siniša Mihajlović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Sunday, 18.10.2015
12:29

Uvek isto prica. Dali smo gol i postali smo nervozni, nismo vise igrali, uplasili smo se ovo ono...Daj jednom taj gol i nemoj ga primiti, nije bio mec da nismo gol primili zapitaj se malo sta je sa tom odbranom

avatar
Denis Split
Sunday, 18.10.2015
12:02

Transsferi očaj, rezultati loši. Čini mi se da blage veze nema ovaj.

avatar
Stefan Lazović
Sunday, 18.10.2015
11:16

budi srecan, torino je bolja ekipa od vas

avatar
Sunday, 18.10.2015
11:04

Ja sam zvezdaš, ali Mihajlović je najnesposobniji trener u istoriji. Uz to još i nadmen i bezobrazan.nDžabe tolike godine u Italiji, ostao je primitivan.

avatar
ВЧЋ ПДР!!!
Sunday, 18.10.2015
11:02

Da, Miho, placen si za to masno i debelo, a izgubio si vec 14 bodova u samo 8 kola alo, daloBu! Baka mora da ti igra od pocetka, jeste da je pre ove utakmice imao taj naporan put i da je stigao tek u cevrtak, ali i pre si ga stavljao na klupu, a da za to nisi imao opravdanja! Ovo je za mene manje-vise ocekivan start, mi ne da nemamo tim za neku borbu za titulu, cak ni za privid, mi nemamo ni tim za prva tri, ali sad nikako ne bih mogao da prognoziram koji cemo biti na kraju sezone jer imamo jos 30 kola, a nadam se da cemo ponoviti uspon iz 12/13!