Miha besan na sudije!

Autor: Beta Beta
nedelja 13.12.2015.
23:46
Izvor: Beta

Trener Milana Siniša Mihajlović okrivio je sudije za današnji remi njegovih fudbalera sa Veronom u utakmici 16. kola italijanske Serije A.

BETA/AP Photo/Massimo Pinca
BETA/AP Photo/Massimo Pinca

Povezane vesti

Milan je danas na svom terenu odigrao nerešeno 1:1 sa poslednjeplasiranom Veronom.

"Nikada me niste videli da kritikujem sudije, ali ne možete da ne pominjete stvari. Žestoko smo oštećeni na poslednje dve utakmice, a posebno danas protiv Verone.

Ne možete da poništite dva gola zbog ofsajda koji nisu postojali, a i da ne svirate jedanaesterac nad Bonaventurom.

Ovo nije prvi put da nam se to dešava sa sudijama. Neću da pričam o njima, ali to ne znači da sam glup",
rekao je Mihajlović za italijanske medije posle utakmice.

Ekipa Siniše Mihajlovića je povela u 52. minutu, a od 56. su nastupali sa igračem manje pošto je Najdžel De Jong dobio crveni karton i skrivio jedanaesterac.

"Ne možemo da nastavimo ovako, nismo igrali protiv omladinaca, već protiv jedne ekipe iz Serije A. Razumem gnev navijača i njihovu nervozu. Imaju pravo da kritikuju i da se žale na rezultate. Imali smo 18 šuteva, iako smo imali igrača manje. Šta smo još mogli da uradimo?", rekao je Mihajlović.

"Navijači moraju da znaju da smo danas postigli još dva validna gola, ali su oni poništeni. Imali smo još sedam, osam šansi, ali...", dodao je on.

Milan se posle ove utakmice nalazi na sedmom mestu sa 25 bodova, a Verona je poslednja, 20. sa sedam.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 14.12.2015
02:25

ko je gledao utakmicu,moze samo da potvrdi ovo!Sabotiraju i Intera isto!

avatar
almir wr1
Monday, 14.12.2015
01:41

Srpski Van gal :D .samo opravdanja traze

avatar
116 GODINA VELICINE
Monday, 14.12.2015
01:39

Ne moze da se ne kaze da nas sudije nisu masakrirale, ali to ne znaci da si ti za nas! U pravu si za ovo, ali jako si los! Zasto ti ne igraju LA i Baka pa tek sada uvidjas koji je pravi tandem za nas napad?!?!?! Zbog cega se jos uvek racuna na Cercija, zasto ste produzili ugovor sa RM i to cak do 2019. godine?! I dovedite nekog dobrog krilnog vezistu ove zime ako vec nameravate da igramo ovako, vratite Tarabta! MILAN !!!

avatar
leobarsa10
Monday, 14.12.2015
01:31

Zao mi milana skoro kao brata sergia la decime

avatar
lol
Monday, 14.12.2015
01:24

Cinjenica je da nas sudije zaista saplicu iz meca u mec,ali sa druge strane gledano,lako je optuziti sudije umesto npr. katastrofalnu igru Milana.Hajde malo da pricamo da trenutno igramo najgori fudbal u Italiji ....

avatar
Kladionicar BAN 40
Monday, 14.12.2015
01:04

Nema tu ali, mogao si to da pricas u Sampdoriji ali ne u Milanu. Zna se sta je Milan i koga mora da pobedi, ti sto pre moras da letis napolje!

avatar
116 GODINA VELICINE
Monday, 14.12.2015
00:51

Ne moze da se ne kaze da nas sudije nisu masakrirale, ali to ne znaci da ti nisi glup! U pravu si za ovo, ali jako si glup! Zasto ti ne igraju LA i Baka pa tek sada uvidjas koji je pravi tandem za nas napad?!?! Zbog cega se jos uvek racuna na Cercija, zasto ste produzili ugovor sa RM i to cak do 2019. godine?! I dovedite nekog dobrog krilnog vezistu ove zime ako vec nameravate da igramo ovako, vratite Tarabta! MILAN !!!