Mesut Ozil - Na krilo ili na sredinu?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 06.10.2014.
17:44
Izvor: Sportske.net

Mnogo je bilo kritika na račun Mesuta Ozila, a sa njima je nastavio i nekadašnji reprezentativac Engleske i fudbaler Liverpula, Džejmi Karager.

Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth
Beta/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Povezane vesti

Navijači Arsenala ubeđeni su da Mesut Ozil mora da igra na sredini u veznom redu Arsenala, ali Venger ne misli da treba tako u "velikim mečevima", reči su Džejmija Karagera.

Džejmi Karager smatra da Arsen Venger ne veruje Ozilu da može da pruži dobre partije kada se nalazi u veznom redu na centralnim pozicijama u velikim utakmicama i da je to razlog neuspeha Arsenala u meču sa Čelsijem.

Takođe, on smatra da Ozil mora mnogo više da pokaže za Arsenal ukoliko želi da opravda sumu novca koja je uložena u njega.

"Svako ko govori o tome da Ozil igra loše zato što igra na krilu mora da razmisli i o tome da je igrao loše i prošle godine kada je igrao na sredini.", napisao je na tviteru Karager.

"Svi znaju da je bolji na sredini, ali nije dobro igrao tu prošle godine. Očigledno da mu Venger ne veruje na toj poziciji u velikim utakmicama.", bile su reči Džejmija Karagera.

Kakvo je vaše mišljenje, gde treba da igra Ozil u formaciji koju forsira Arsen Venger?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke