Mesiju prepolovljena kazna?

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 27.04.2017.
13:33
Izvor: Sportske.net

Kako je istakao bivši selektor reprezentacije Argentine, Bauza, Mesiju će kazna najverovatnije biti prepolovljena.

EPA/DAVID FERNANDEZ
EPA/DAVID FERNANDEZ

Povezane vesti

Edgardo Bauza, sada već bivši selektor reprezentacije Argentine, govorio je u intervjuu za "Fox" o situaciji u toj reprezentaciji, a pomenuo je i Lea Mesija i njegovu kaznu.

Podsetimo se, Mesi je kažnjen sa četiri utakmice neigranja od strane FIFA, pošto je psovao sudiju u utakmici protiv Čilea.

Argentina igra veoma loše i plasman na SP je pod znakom pitanja, ali Bauza smatra da će ova reprezentacija uspeti da se plasira u Rusiju. I to sa Mesijem.

"Mislim da će suspenzija Mesiju biti prepolovljena, da će odsustvovati samo dve utakmice", rekao je Bauza.

Pored toga, on je naveo da će najverovatnije njegov naslednik biti Horhe Sampaoli, sadašnji trener Sevilje.

"Sve ukazuje na to da će Sampaoli biti naredni selektor reprezentacije Argentine. Imao sam dug razgovor sa njim, a imao je i naš savez još dok sam ja bio na funkciji trenera", rekao je Bauza, koji je na kraju poželeo sve najbolje Sampaoliju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Joey Barton
Thursday, 27.04.2017
15:12
avatar
Thursday, 27.04.2017
15:00

pa normalno da ce mu smanjiti kaznu. i sam sudija je izjavio da mu Mesi nista uvredljivo nije rekao ,vec je samo odbio da se rukuje(sto je njegovo pravo) . nego fifa hoce da trenira strogocu

avatar
xenon 1989
Thursday, 27.04.2017
16:39

I da mu smanje kaznu to će i dalje ostati komedija i lakrdija by FIFA, uprkos tome što bi za Messija bilo bolje da mu dupliraju kaznu kako bi se odmorio za vreme SP. a ne mlatio tamo i rizikovao da ga izlome najstrašnije dok se ostatak Argentinske reprezentacije nezainteresovano šetka po terenu.

avatar
Thursday, 27.04.2017
22:21

bez njega u timu im se smanjuju sanse da odu na SP. sampaoli ako bi postao trener bi ih samo jos vise dokosurio. njima treba trener koji ce im usaditi borbenost i timski duh i koji bi takticki mogao da nadigra reprezentacije kao sto su nemacka i francuska . a takvi treneri su simeone i bielsa

avatar
BajaPapaja
Thursday, 27.04.2017
18:00

Setkaju? Pa Masketano i Bilja su ginuli na proslom. Najbolji pojedinci. To sto trener ne zna da uklopi napad koji bi trebao da daje minimum po 3 gola pored onako kriticne odbrane, to je drugo. U Argentini je sve do trenera, jer cestitog skoro nisu imali.

avatar
Don Andres
Thursday, 27.04.2017
13:48

uzece sampaoli argentinu zbog lea.. sam je izjavio da ima opsesivnu zelju da trenira messija a to mu je realno jedina prilika. tesko ce ga barsa dovesti za trenera. sto se messijeve kazne tice ona je sama po sebi bila smijesna to sto ce je mozda prepoloviti nece je uciniti nista manje smijesnom.

avatar
Alex DeLarge
Thursday, 27.04.2017
14:14

Sta je smesno dobiti dve utakmice suspenzije za psovanje sudije? Ti ga volis pa moze i da rokne coveka i nista? Decko je vec osudjivani kriminalac koji zatvora videti nece. To sto ganja loptu po livadi i sto ima fan bojse ne znaci da nije sasvim obican lik, verovatno i gori i gluplji od pola ljudi sa ovog sajta... Isto vazi i za zalizanog.

avatar
xenon 1989
Thursday, 27.04.2017
16:32

Nemoj tako za izlizanog, on je suva inteligencija kao i Sergio Ramos, pa zbog toga za hvatanje za međunožje, pretnje sudijama, mlaćenje rukicama, pesničenje protivničkih defanzivaca po njihovim šesnaestercima, pokušaj lomljenja nogu, direktan crveni karton, aplaudiranje sudijama itd. ne mogu nikako dobiti više od JEDNE utakmice suspenzije, za razliku od ovih osuđivanih kriminalaca, koje treba kažnjavati sa po 4 utakmice suspenzije čim se pojave na terenu, a zato što su gluplji i gorih od pola planete treba ih suspendovati sa po najmanje 8 utakmica. :D

avatar
Boixos_Nois
Thursday, 27.04.2017
15:57

Stvar je u tome što Tejlor za lom noge Eduardu da Silvi dobije 3 utakmice kazne, a Mesi za neku uvredu sudiji dobije 4 utakmice kazne pa ti sad vidi da li je to normalno...

avatar
Don Andres
Thursday, 27.04.2017
14:37

naravno da je smijesno kad nigdje u zapisniku posle meca to nije pisalo. naravno da je smijesno jer mu je to 1. preksaj te vrste. on je poznat kao jedan od najkorektnijih igraca na terenu uvijek mu je fer play na prvom mjestu i odmah za 1. ispad najstrozija kazna? mozda je i gori i gluplji ali svakako nije obican lik. vidimo sta se radi u spaniji tako da je jasno kakav je bio proces protiv njega i zasto se vodio. i ti se sigurno polomi trceci da svaki cenat poreza platis drzavi? ja licno otkidam gdje god mogu a sa obzirom da sam preduzetnik to dosta znaci jer kad bi njima davao 19% uz sve ostale namete, gdje bi ja bio? cista globa.

avatar
RB Leipzig(najjači)
Thursday, 27.04.2017
13:39

Mbape ce biti bolji igrac od Mesija. Nas predvodnik za dve sezone!