Mesi: ''Volim Premijer ligu''

Autor: Milovan Longinov
nedelja 27.03.2016.
19:21
Izvor: Sportske.net

Kao i svako drugi na svetu, Mesi voli da gleda Premijer ligu.

Beta/AP Photo/Frank Augstein
Beta/AP Photo/Frank Augstein

Povezane vesti

Najbolji fudbaler sveta otkrio je da voli da gleda Premijer ligu i derbije u italijanskom fudbalu.

Lionel Mesi ne krije da je veliki fan Premijer lige, ali je istakao da nema nameru da napusti Barselonu.

''Volim engleski, ali i italijanski fudbal. Volim da gledam velike utakmice, derbije. Mada, kao što sam govorio i ranije, nameravam da ostanem u Barseloni i da karijeru završim u svom klubu i nadam se da neću morati da se predomišljam. Ipak,  u fudbalu se nikad ne zna, sve se menja od danas do sutra'', rekao je Mesi.

Inače, brojni engleski klubovi bi rado videli Mesija u svom timu, ali ukoliko ikada odluči da napusti Barselonu, verovatno bi bio najbliži Mančester sitiju, odnosno novom saradnjom sa Pepom Gvardiolom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NIKE
Sunday, 27.03.2016
21:09

Opet kažen u Italiji se igra tvrd taktički fudbal sa malo golova, u Španiji tehnički sa mnogo držanja lopte u nogama, a u Engleskoj agresivni i dinačini presing po cijelom terenu i tako svih 90 minuta, bez ikakvih taktika i strategija - zato je najljepše gledati Premiership (NEMA TAKTIKE, a svi timovi su sličnog kvaliteta zbog jednake raspodjele novca, zato nemamo dominaciju jednog, nego od 2009e uvijek dobijemo novog pobjednika: United09, Chelsea10, United11, City12, United13, City14, Chelsea15, Lester16, ???17, dok u drugim ligama Barca, Juve, Bayern i posebno PSG terorišu ostale - reklo bi se sa pola snage. Opet ponavljam kvalitet je jedno, a ljepota fudbala drugo, zato ima za svakoga po nešto.

avatar
Alex DeLarge
Sunday, 27.03.2016
21:41

I za taktiku je potrebna sprema. Italijanski timovi bi odlicno funkcionisali u PL u prvih mesec, dva. Sasvim sigurno bi bili na vrhu tabele. Medjutim kako bi vreme odmicalo sve bi manje vazduha ostajalo u plucima, pa kad na to dadas 3 kupa, pa Evropu, uz cinjenicu da nema pauze negde na polivini sezone vise ni taktika ne bi pomagala jer bi se vukli po terenu... Isto bi prosli i Spanci, samo jos gore

avatar
HHadzimontagic
Sunday, 27.03.2016
22:01

Imamo pobjednika Junajteda, gdje ga Bajern razvali u svim elementima fudbala Stative,precke, stopostotne sanse. I da fudbal nije fudbal gdje moze dobiti slabiji, Junajted u sudijskoj nadoknadi do 1:2. Milan odrzao fudbalsku lekciju, drvosecama iz Liverpula, ali loto ekipa do 3:3. Barsa se igra sa Celzijem macke i misa u dvije utakmice, Barsa pravi 100 sansi. Bajern u finale ceka Celzi, Bajern se igra macke i misa sa Celzijem, razbija ga u svim elementima fudbala. SAD SE CUDE DJECA STO NEMA ENGLEZA, NIJE LOTO SVAKI DAN.

avatar
NIKE
Sunday, 27.03.2016
22:00

Sve je moguće, šteta je što nećemo nikada saznati kako bi tko prošao u drugoj ligi, ali kao što bi imali nedostatke Premiershipa, imali bi i prednosti. Recimo i oni bi onda imali po 100tinjak miliona na pojačanja kao i ostali Englezi, ali to je sve šta bi bilo, svaka liga ima svoje prednosti i nedostatke, kao i historiju - tako da ima za svaki ukus da izabere što voli. Pretpostavljam da bi recimo Juve bio u vrhu svake lige, Real i Barca isto, Bayern vjerovatno, pa i City, United i Chelsea, kao i PSG to je tih 10ak timova koji su osvajali najviše trofeja u zadnjoj deceniji.

avatar
ppera1
Sunday, 27.03.2016
20:25

Sumnjam da ikada gleda PL, a kamoli da to voli, al' ne sumnjam da je ovako odgovorio na pitanje: 'Da li volite engleski i italijanski fudbal?' :D