Mesi u Italiji našao lek protiv povraćanja!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 23.04.2015.
18:01
Izvor: Sportske.net

Hroničan problem koji argentinski internacionalac ima sa mučninama i povraćanjem uskoro bi mogao da bude rešen pošto je Mesi pronašao rešenje kod italijanskog nutricioniste.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Stanovnici mestašca Saćile ostali su zatečeni kada se u četvrtak ujutru Lionel Mesi prošetao ulicama tog italijanskog gradića.

Prvotimac Barselone iznenada je posetio severnu Italiju kako bi u pomenutom gradiću iz regije Friuli potražio rešenje za svoje probleme sa mučninama i povraćanjem.

Italijanski mediji javljaju da je lokalno stanovništvo primetilo Lionela Mesija u društvu svog oca u mestu Saćile gde stanuje poznati nutricionista Đulijano Poser.

Očigledno da je dijeta koju je doktor Poser preporučio Argenticu urodila plodom pošto je Mesi u prethodnom periodu smršao 3 kilograma a sada je rešen u nameri da prevaziđe probleme sa mučninama i povraćanjem.

Fizička i psihička pripremljenost Lionela Mesija u završnici sezone mogla bi da ima krucijalan značaj za rezultate Barselone koja će u narednih mesec i po dana voditi bitku na tri fronta i za tri trofeja.

Podsećamo da je Lionel Mesi u prošlosti više puta povraćao na terenu a mediji do sada nisu uspeli da dobiju odgovor koji su uzroci tih argentinčevih problema.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lord Bobinho
Thursday, 23.04.2015
20:40
avatar
BarcaFan
Friday, 24.04.2015
06:14

Bravo za komentar, nesto pametnije nije se ni moglo ocekivati od tebe!

avatar
Aleksandar Kosic
Friday, 24.04.2015
12:49

Nikad nisam citao inteligentije komentare od tvojih,ti si Ajnstajn. . .

avatar
Thursday, 23.04.2015
19:05

Steta sto mu se stalno desavaju ovakve neprijatnosti. Ali ga to ne sprecava da kida na terenu! :)

avatar
Barça el honor
Thursday, 23.04.2015
18:08

Mislim da se to desilo 2 puta tokom nekih utakmica sto i nije cesto, ali verovatno se desavalo i van terena,mozda na treninzima i slicno pa je to postalo problem. U svakom slucaju lepa vest.

avatar
rey de europa
Thursday, 23.04.2015
18:27

Imao sam prilike da se uvjerim sta sve klincima od 15 god daju da piju, od proteina i aminokiselina (protiv to dvoje nemam nista protiv) do kreatina i obaveznog pumpaca tipa no explode pred svaki trening!!! E ako to piju fudbaleri od 15 god kod nas, sta li onda sve koriste profesionalci??? Hormon rasta im je vec kao eurokrem na hleb da su namazali... i onda nece povraca...

avatar
unknown_person
Thursday, 23.04.2015
22:51

Somatotropin je hormon koji nema ciljni organ na koji ce da djeluje vec djeluje na sva tkiva u organizmu i regulise brojne metabolicke procese, preko stimulacije diobe celija, diferencijacije misicnih i kostanih celija, povecane sinteze proteina u svim celijama organizma, translacije tRNA, oslobadjanja masnih kiselina, do razgradnje glikogena i jos mnostvo drugih vrlo bitnih procesa u organizmu, Sad zamisli kakve deficite u organizmu izaziva smanjeno lucenje ovog hormona i koliko je bitno da ga se on unosi terapijom ako organizam vec nije u stanju sam da ga oslobadja. Nije Messi koristio hormonalnu terapiju somatotropinom jer je htio, nego jer je morao, bila mu je neophodna i stvarno su takvi komentari o njegovoj terapiji smijesni i suvisni ;)

avatar
StefaNN
Thursday, 23.04.2015
20:45

Hahahhahahaha suplementacija ti je sastavni deo svakog sporta. Hormon je vec nesto drugo, i koliko znam nije dozvoljen u profesionalnom sportu. Pozz

avatar
Barça el honor
Thursday, 23.04.2015
19:54

A sigurno, to za te klince ti verujem jer sam tako nesto slicno i cuo

avatar
Bojan Aleksic
Thursday, 23.04.2015
19:37

Prvo, to sto se ovde klinci kljukaju svacime (i to ne svi) ne znaci da se u drugim zemljama to desava. Smesne su mi ove price sa licnim pretpostavkama. Imas internet pa se informisi o hormonu rasta, koji uzgred Mesi vise ne dobija. Mesi je primao terapije ne da bi postao supercovek, jer se to od hormona rasta ne moze, vec da bi porastao do odredjene visine. Ne pricaj napamet i ne pretpostavljaj. Postuj igrace koji posteno treniraju ceo zivot.