Mesi se vratio treninzima, hoće li biti spreman za El Klasiko?

Autor: Beta Beta
ponedeljak 16.11.2015.
14:07
Izvor: Beta

Argentinac 'žuri' da se oporavi.

BETA/AP Photo/Manu Fernandez
BETA/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Prva zvezda Barselone Lionel Mesi trenira uspešno sa B timom ovog fudbalkog kluba i deluje da je blizu potpunog oporavka.

Trener drugog tima Herard Lopes rekao je danas da je video "pozitivne znake" kod Mesija, koji ne igra od 26. septembra zbog povrede kolena koju je dobio u meču sa Las Palmasom.

"Mesi se prilagodio našem treningu i čak nam je pomogao u tehničkom aspektu pripreme tima. Oduševljen sam što smo imali dva treninga sa njim, ali i zato što nije gubio dva dana oporavka od povrede", rekao je Lopes.

Očekuje se da će Argentinac propustiti "klasiko" protiv Real Madrida narednog vikenda zbog povrede, ali pojedini španski mediji najavljuju da bi Mesi mogao da dobije priliku da se istrči makar pola sata na ovom meču.

Lopes je otkrio da Mesi već trenira i da napreduje.

"Leo trenira sve vreme. Pažljivo sam ga posmatrao i drago mi je što je oporavaqk pozitivan. Video sam da je radostan i živahan", rekao je Lopes.

Iako Barselona nije mogla da računa na Mesija, derb dočekuje sa tri boda više od rivala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

17 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
O\'Sullivan147
Monday, 16.11.2015
16:41

Ne treba se rizikovati,treba da propusti tekmu

avatar
Eccentric
Monday, 16.11.2015
16:23

Bez mesija nejmar radi ono sto je radio mesi. I da dodje aguero, roben, azar bilo ko od malo boljih u barseloni bi jos bolje igrao. Niko nije nezamenjiv, pa ni Mesi, koji je prilicno precenjen u svakom pogledu, a ispostavilo se da i bez njega neki drugi igraci mogu da odrade isti posao na istom nivou kao i on. Koga nema bez njega se moze.

avatar
La Pulga
Monday, 16.11.2015
17:51

Rade ali ne rade na nivou na kom on to radi a i do sada nisu odigrali jaku tekmu bez njega, jesu protiv Sevilje i izgubili i protiv Leverkuzena koji je relativno jak i jedva pobijedili, igrali su u Barsi i mnogo veci igraci od tih koje si naveo, Eto, Anri, Ibrahimovic, Rivaldo, pa nisu imali ni blizu ucinak kakav ima Messi, zato i jeste najbolji, a pogotovo bolji od Penalda a to tebe boli.

avatar
Eccentric
Monday, 16.11.2015
18:31

Igrao eto anri kao mesi haha pa sve se vrti oko mesija

avatar
ViscaBarca!
Monday, 16.11.2015
18:21

Savetujem ti da pocnes da pratis kriket,fudbal ti slabo ide...

avatar
Вожд Карађорђе
Monday, 16.11.2015
15:53

Nek sedi na klupi i bilo bi ga lepo videti pola sata jos da resi mec kao protiv Atletika.

avatar
Lord Bobinho Emperor
Monday, 16.11.2015
17:40

Tesko da ce on bilo sta resiti :)

avatar
CURVA SUD
Monday, 16.11.2015
15:45

Biće spreman za El Klasiko ako ga dopinguju kao što je Juventus uradio sa Lihtštajnerom, koji je poslije mjesec dana netreniranja zbog operacije srca odradio dva treninga i odigrao svih 90 minuta protiv Borusije u Ligi šampiona i čak dao gol!!! Juventusovi doktori su čudo!!!

avatar
S-I-M-K-E_
Monday, 16.11.2015
15:23

Volim Mesija i Barsu ali ste vise dosadili sa ovom temom.Kad bude bio spreman,obajvite clanak i kraj price!

avatar
Eccentric
Monday, 16.11.2015
15:19

Bolje za njega da ne igra ja bi voleo da igra da ne bude posle izvlacenje. prosle godine je bio spreman skroz pa nije se video mozda njegov najgori el klasiko je bio. nije vise ubojit kao pre pred golom protivnika godinama ce biti sve manje golgeter i postajace igrac tipa inijest iliti plejmejker jer nema fizicke predispozicije da bude tako dobar i da bude golgeter posle 30 tih.