Mesi: "Poštujemo Real i Ronalda"

Autor: Beta Beta
četvrtak 19.03.2015.
12:25
Izvor: Beta

Argentinac nakon Lige šampiona svoju pažnju okreće velikom derbiju koji bi mogao da odluči sezonu.

Beta/AP Photo/Emilio Morenatti
Beta/AP Photo/Emilio Morenatti

Povezane vesti

Fudbaler Barselone Lionel Mesi na sinoćnoj utakmici osmine finala Lige šampiona protiv Mančester sitija bio je jedan od najboljih igrača na terenu, a on je posle meča izjavio da kritike novinara na njegovu igru u prethodnom periodu nisu bile korektne.

"Ne tako davno, bio sam katastrofa. Neće biti da sam katastrofa, a da onda odjednom proživljavam svoje najbolje trenutke. Osećam se dobro i uživam na terenu, ali ima još mnogo do kraja sezone"
, rekao je Mesi za Kanal plus.

Barselona je sinoć na svom terenu pobedila Mančester siti sa 1:0 u revanš utakmici osmine finala Lige šampiona, te je tako ukupnim rezultatom 3:1 eliminisala "gradjane".

Mesi je sinoć maestralno asistirao Ivanu Rakitiću kod gola, a pored toga, imao je i mnoštvo dobrih poteza i proigravanja, kojima je oduševio fudbalsku javnost.

Barselonu za vikend očekuje derbi sa Real Madridom u Primeri.

"Imali smo tokom sezone uspone i padove. Ovu godinu smo počeli na dobar način. U ovaj susret ulazimo sa prvog mesta i najbitnije je da odigramo na visokom nivou. Poštujemo Real i Kristijana Ronalda. U ovakvoj situaciji kakvoj su, još su opasniji, ne možemo da kažemo da li su u dobroj ili lošoj formi"
, rekao je Mesi.

Utakmica 28. kola Primere izmedju Barselone i Real Madrida igraće se u nedelju od 21.00 na stadionu Kamp nou.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke