Mesi: ''Moramo da prebrodimo ovo sra**e!''

Autor: Beta Beta
petak 11.11.2016.
14:18
Izvor: Beta

Fudbaler Argentine Lionel Mesi rekao je danas da njegova ekipa mora da se ujedini i da zajedno izadje iz teške situacije posle ubedljivog poraza od Brazila u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo.

Beta/AP photo/Eugenio Savio
Beta/AP photo/Eugenio Savio

Povezane vesti

Brazil je prošle noći pobedio Argentinu u Belo Horizonteu sa 3:0. Golove za pobednički tim postigli su Filipe Kutinjo, Nejmar i Paulinjo.

Reprezentaciji Argentine je to četvrti uzastopni meč bez pobede u južnoameričkim kvalifikacijama, a u duelu protiv Brazila nije joj pomogao ni povratak Mesija u nacionalni tim.

"Ovo je udarac. Nismo očekivali ovakav rezultat. Do prvog gola smo čak bili i dobri... Moramo da se ujedinimo i izadjemo iz ovih g.... Moramo da budemo jaki i ujedinjeni kao nikada do sada. Sve je na nama", rekao je Mesi.

Brazil, predvodjen selektorom Titeom, sigurnim korakom ide ka šampionatu u Rusiji. Ta selekcija je prva na tabeli južnoameričkih kvalifikacija sa 24 boda, odnosno ima bod više od drugoplasiranog Urugvaja, a šest više od Kolumbije.

Argentina je, na drugoj strani, u veoma teškom položaju pošto je šesta na tabeli sa 16 osvojenih bodova.

Naredni protivnik Argentine je Kolumbija.

"Ako pobedimo Kolumbiju, ponovo ćemo ući u borbu za vrh tabele. Sve reprezentacije su veoma blizu... Ali, moramo mnogo toga da promenimo kako bismo pobedili Kolumbiju
", rekao je Mesi.

Selektor Argentine Edgardo Bauza i dalje veruje da njegova ekipa sve drži u svojim rukama.

"Za tri dana imamo novu utakmicu. Znamo da kvalifikacije zavise od nas"
, rekao je Bauza.

Selektor Brazila Tite naveo je da nije očekivao ubedljivu pobedu protiv Argentine.

"Rezultat je iznad očekivanja. Ali, sve je bilo lakše nakon prvog gola kada je Argentina morala da otvori. Smanjili smo prostor Mesiju i to je bilo najvažnije"
, rekao je Tite.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

27 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
C.Ronaldo The King!
Friday, 11.11.2016
17:56

Videlo se sinoc koliko si prosecan igrac.

avatar
xenon1989
Friday, 11.11.2016
22:29

Naravno... da je klasa izašao bi i kraj aut linije doneo svom timu pobedu... i 'asistirao' bi Iguainu da mu je rekao: 'ti ćeš dati gol' i bio bi najzaslužniji za pobedu Argentine... Ovako, ništa... prosek... :D:D:D

avatar
Lord Bobinhoo!
Friday, 11.11.2016
17:49

Prebrodicete jedino ako ti napustis reprezentaciju :D

avatar
xenon1989
Friday, 11.11.2016
21:39

Rekao je da će napustiti i fudbal, a ne samo repku, i da će sve svoje ZL pokloniti izlizanom ako ti napustiš ovaj sajt... :D

avatar
Lord Bobinhoo!
Saturday, 12.11.2016
02:55

Bolje bi bilo za tebe da napusti,toliko novih profila i lupanje minusa tvoje sicusne mozdane celije nece izdrzati :D

avatar
Temple of the Kings
Friday, 11.11.2016
16:16

Ništa lakše, ugledajte se na Brazilce i najurite Joa i Freda (Di Mariu i Iguaina) i Dungu (Bauzu), pa eto i vama boljih dana... :)

avatar
MANUTD
Friday, 11.11.2016
16:02

Covek bez titule SP ne moze biti okarakterisan kao jedan od najboljih( naravno ne treba se striktno drzati tog pravila kod manjih drzava). Jednostavno je, na internacionalnom nivou se vidi klasa, a on je daleko od onih igara koje prikazuje u Barseloni. Pogledajte samo najbolje igrace svih vremena. Pele, Maradona, Zidan, Ronaldo, sve ih krasi titula sampiona sveta sa reprezentacijom. To je vrhunac, nema dalje od toga, a Mesi je daleko od toga.

avatar
S-I-M-K-E_
Friday, 11.11.2016
16:11

Ograniceni umu,fudbal je timski sport,sta zi zapeo za SP....Ako ne igra dobro cijela ekipa,ne moze ni pojedinac nista da uradi....Jesi li vidio kako je Portugal osvojio EP,imali su ogrmonu srecu i igrali su timski,defanzivno...Jednostavno na takvim takmicenjima moraju mnoge kockice da se poklope,shvati da jedan igrac ne moze da uradi nista sam.

avatar
scofield
Friday, 11.11.2016
19:54

Reci nam ovde jel to Ronaldo osvojio EP ?

avatar
MANUTD
Friday, 11.11.2016
18:02

Ako je neko najbolji svih vremena, on mora imati sposobnost da cini svoje saigrace boljima. Mesi to ne radi, Mesi u klubu i Mesi u reprezentaciji su dva razlicita igraca. Pa prva stvar koja to pokazuje jeste njegov prosek golova po mecu, skoro duplo slabiji u Argentini, nego u Barseloni. Njegova sreca je sto je upao u generaciju gde je Barselonina taktika izdominirala fudbalom. Cist dokaz je nacionalni tim Spanije, iskopirali taktiku Barselone, osvojili 2 EP i 1 Svetsko. Sve to bez Mesija.

avatar
mIadenq
Friday, 11.11.2016
16:28

-Covek bez titule SP ne moze biti okarakterisan kao jedan od najboljih- najgluplje a ujedno i jedino rezonovanje koje neko moze upotrebiti protiv Messija, mada ono od tebe se i ne ocekuje neka genijalnost

avatar
S-I-M-K-E_
Friday, 11.11.2016
15:41

I jos jedan jako bitna stvar,Juzno Americke kvalifikacije su 10x teze od Evropskih,jer nema ni jednog loseg tima...Zamislite samo kako bi se mucila jedna Njemacka,Spanija,Italija,Francuska kad bi gostovale,Ekvadoru,Urugvaju,Cileu,Kolumbiji.

avatar
Alex DeLarge
Friday, 11.11.2016
17:38

Meni neki put bude zao koliko se isprosipas kao Mesijev advokat. :D Od kad se igra SP osnovni komentar je da Severna i Centralna Amerika imaju previse repki na takmicenju i da je sistem kvalifikacija po pitanju dobrih ekipa najpovoljniji u Juznoj Americi. Jednostavno, POLA zemalja sa kontinenta ide na takmicenje. Kakav Ekvador? Kakva Kolumbija crna? Takvih ekipa po Evropi imas k'o pleve. Bolivija, Paragvaj, Venecuela, su to kvalitetne reprezentacije? :D Zamisljamo samo kako bi se mucila jedna Nemacka koja dodje u Brazil i oduci od zivota najbolju Juznoamericku reprezentaciju, 7:1, u polufinalu, pred celom nacijom koja navija za reprezentaciju. Sramota... Pa ni Real treceligasu pre neki dan nije dao toliko golova...

avatar
Nikolaus
Friday, 11.11.2016
19:11

Da,kao sto su se Nemci mucili kad su gostovali Brazilu na SP...Ili bese obrnuto?Juzna Amerika ima dosta talentovanih fudbalera,ali su plitki takticki.

avatar
S-I-M-K-E_
Friday, 11.11.2016
18:19

Znas ti jako dobro koliko su Juzno Americke reprezentacije takticki jako dobre i fizicki besprekorno spremne,i koliko je tesko gostovati na njihovim terenima,nego se pravis lud.A u zivotu se sve desi,Nejmacka je dobila Brazil 7-1,a onda jedva dobila Argentinu u finalu,tako da nema pravila.

avatar
S-I-M-K-E_
Friday, 11.11.2016
15:39

Za Messija bi bilo najbolje da se povuce iz reprezentacije,jer trener i saigraci od njega ocekuju da on samo uzme loptu,prodje sve igrace i postigne gol,on pomoc od svojih saigraca nema...Tuzno ga je gledati kako stoji da sredini terena,usamljen i ceka da mu neko dobaci loptu,a kad je dobije,saigraci oko njega ne postoje.

avatar
Friday, 11.11.2016
16:29

koje osvojio zadnjih 3 svetska prvenstva , evropske reprezentacije na mundijalima konstantno ocitavaju lekcije juznoamerikancima koji jedva do polufinala dodju. pre svega zato sto su takticki losi

avatar
scofield
Friday, 11.11.2016
19:55

Mani ga molim te ovo je strasno 😂

avatar
AfricaLoF
Friday, 11.11.2016
16:57

On su skup individualno odlicnih fudbalera, i niko od Mesija ne ocekuje da igra sam. Zivis u zabludi. On kao fudbaler svakako ne bi trebalo da stoji na terenu i ceka da mu se doda lopta, vec da se bori i osvoji je. Kako on, tako i svaki drugi fudbaler. Ali, ne verujem da je samo stajao kako ti kazes. Tuzno je jedino gledati Argentinu koja ima, ponavljam, individualno odlicne fudbalere, ali, kao tim ne funkcionisu.

avatar
Friday, 11.11.2016
15:33

sad se vidi da je argentina skup odlicnih fudbalera koji nemaju borbeni duh i igraju nezainteresovano

avatar
Friday, 11.11.2016
15:27

Retko edukovan fudbaler...