Mesi, i rođeni deka te kritikuje!

Autor: Miloš Marković
četvrtak 09.07.2015.
14:57
Izvor: Sportske.net

Verujemo da će Argentincu njegove kritike najteže pasti.

BETA/AP Photo/Luis Hidalgo
BETA/AP Photo/Luis Hidalgo

Povezane vesti

Kopa Amerika je završen, Argnetina je ostala bez torfeja, a na udaru javnosti je i Leo Mesi.

Barsin čarobnjak nije bio na nivou u poslednjim utakmicama, dobio je loše komentare u javnosti, ali je istakao da se ne zamara i ne opterećuje.

Ipak, na jedan komentar će obratiti pažnju.

Kritiku svom unuku uputio je Mesijeva deka,  Antonio Kućitini, koji je istakao da je njegov unuk bio 'lenj' pri kraju takmičenja.

"Nije bio sasvim svoj."

"Pobede i uspesi brišu sve, ali Mesi na poslednje tri utakmice Kopa Amerika nije bio dobar. Bio je lenj."
, rekao je Antonio.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Real-an
Friday, 10.07.2015
12:10

E sad ce da dodju mesijega deka mrzi jer navija za real i voli vise ronalda pa zato ovo kaze hahaha

avatar
Mića
Thursday, 09.07.2015
20:51

ALO, kritičitari Mesija! Pa čovek je otišao na Kopa Amerika posle osvojena TRI trofeja sa klubom i takoreći bez DANA odmora počeo da igra utakmice na TURNIRU. U finalu je definitivno PUKO. i psihički i fizički. Mada nije igrao loše dao je maksimum u datim okolnostima. Očigledan je bio umor od predhodnih napornih utakmica. Lako je padao pri duelima i često gubio loptu . I ,,Vanzemaljac ,, je ipak samo ČOVEK. Zamor materijala učinio je svoje. Njegove zasluge za triplet Barcelone su nemerljive. To je imalo svoju cenu. n Argentina je u svedskom vrhu po reprezentativnom kvalitetu. Ali nije na vrhu. Ne zbog toga što je Mesi slabiji igrač u reprezentaciji već zbog toga što ima boljih reprezentacija od Argentine. Verovatno da sa Argentinom nikada neće biti prvak. Što me umanjuje njegov izuzetan doprinos fudbalskoj igri. Fudbal je KOLEKTIVNI SPORT. Najbolji primer za to je Barcelona. Mesi bez Barcelone nije Mesi ali ni Barcelona bez Mesija nije Barcelona. Ako ne postoji ,,hemija,, između igrača u jednom TIMU taj tim ne može biti najbolji na svetu. To je slučaj sa reprezentacijom Argentine. Tu ni dva Mesija ne mogu da budu od pomoći.

avatar
Barça el honor
Thursday, 09.07.2015
17:29

Inace deda je takodje stao u odbranu Mesija zbog kritika. Mesijev deda: ''Nisu mu dodavali dovoljno lopti.''

avatar
Barça el honor
Thursday, 09.07.2015
17:25

hahahaha nije u skladu sa uslovima...svaka cast redakcijo...ovi sto mogu da vredjaju pustate kom a ja kad ispravim ne moze...svaka cast

avatar
junior dos santos(ex vince carter)
Thursday, 09.07.2015
16:21

Deda nije gledao polu finale,tu je realno bio najbolji na terenu.

avatar
Zver Memphis
Thursday, 09.07.2015
15:23

Ako cemo realno najbolji Argentinac na CA bio je Di Maria,ali Messi ima takav ugled da kad bi lezao na travi oni bi mu dodelili nagradu za Man of the match,a navijaci Barse bi pricali da niko nezna da spava kao on i da je on po tom pitanju bolji i od Pelea i Maradone.

avatar
Alex DeLarge
Thursday, 09.07.2015
21:55

Hahah dobar, dobar...

avatar
Don Andres
Friday, 10.07.2015
09:26

ma neee, iguain je bio najbolji.. di marija je bio uzasan na kopa amerika, potpuno uzasan, isto kao sto je citavu sezonu bio uzasan i u mancesteru. momak je jednostavno prosjecan fudbaler.. messimrzci bi rekli da je di marija bio najbolji igrac argentine pa makar da ovaj nije ni ulazio u igru uopste. samo opusteno (;

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Thursday, 09.07.2015
15:05
avatar
El Capitan
Thursday, 09.07.2015
18:37

Deda će biti ubiven.Previše dopušta sebi.

avatar
S-I-M-K-E_
Thursday, 09.07.2015
15:02

Daj ljudi budimo realni,mislim da je bilo nemoguce da Messi odigra bolje,saigraci su totalno zakazali...Pa jedan nevjerovatni igrac Aguero se nije vidio iako je dao 2 gola, isto tako i Di MArija je bio los,Pastore se trudio ali nije ni on uspio Messija da proigra....Nije fer da se samo Messi kritikuje,citava ekipa je podbacila,igraci nisu bili na nivou.

avatar
XL
Thursday, 09.07.2015
18:00

I Mesi je odigrao vrhunski samo polufinale realno.

avatar
Alex DeLarge
Thursday, 09.07.2015
21:54

Je l' Di Mariju i Aguera navijaci pokusavaju da proture kao najbolje ikada? Ne bih rekao. E pa onda je samo Mesi kriv... I zanimljivo je da ovo za Di Mariju pricate samo vi navijaci Barse, niko drugi. Svi ostali kazu da je bio dobar na prvenstvu, mozda i ponajbolji...