'Mersisajd' derbi bez golova

Autor: Boban Filipović
subota 07.02.2015.
20:25
Izvor: Sportske.net

Duel Između Evertona i Liverpula na 'Gudison Parku' kojim je spuptena zavesa na subotnji program 24. kola Premijer lige završen je najnepopularnijim rezultatom, a na osnovu prikazanog na terenu 'Karamele' imaju više razloga za zadovoljstvo zbog ovakvog is

Beta/AP Photo/Clint Hughes
Beta/AP Photo/Clint Hughes

Povezane vesti

Liverpul je bolje ušao u meč, bio je bolji rival na terenu tokom većeg dela utakmice, ali se i danas pokazalo da je ošrtica Rodžersovog napada tupa.

Prvo veće uzbuđenje viđeno je polovinom prvog dela igre kada je Džordan Ajbi uputio projektil ka golu Roblesa, ali domaćina je spasila stativa.

'Redsi' dosta konkretniji i u nastavku, početkom drugog dela igre Rahim Sterling je bio u dobro šansi kada je istrčao pred čuvara mreže Evertona, potom je i Stiven Džerad pokušao veoma atraktivno, makazicama, kapiten Liverpula nije imao sreće da se 'ispiše' sa 'Mersisajd' derbija golom, bio je izblokiran u odsudnom trenutku.

Koliko je Liverpul bio bolji rival možda najbolje svedoči podatak da su puleni Roberta Martineza prvi šut ka golu Minjolea uputili tri minuta pre kraja, Šejmus Kolman je dobro šutirao iskosa sa desne strane, ali je Belgijanac reagovao izvanredno.

Na kraju podela bodova, derbi bez golova, jedan od najdosadnijih u poslednje vreme, rezultat koji nije doneo nikakve promene kada je reč o tabeli Premijer lige, Liverpul osteje sedmi, Everton je pet stepenica niže.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
arthaslichking
Saturday, 07.02.2015
21:27

Skoro nisam gledo zanimljiviju uakmicu, toliko zelje za poedom, i borbe, skoro niej vidjeno, dobro da su sutnuli na go.