Memfise, nisi Ronaldo, nit' ulični svirač!

Autor: Miloš Marković
utorak 20.10.2015.
10:23
Izvor: Sportske.net

Žestoke kritike je dobio holandski fudbaler.

BETA/AP Photo/Peter Dejong
BETA/AP Photo/Peter Dejong

Povezane vesti

Doveden kao jedno od najvećih pojačanja tokom leta, kao momak od koga se mnogo i očekuje, naročito kada je zadužio dres sa brojem 7, Memfis Depaj je podbacio.

Njegove poslednje partije, uporedo sa ponašanjem na terenu nisu zadovoljavajuće i mladi fudbaler je predmet žestokih kritika.

U moru komentara pojavio se i onaj koji je izneo bivši trener Tventea Ko Adrianse.

"Memfis mora da se popravi."

"Mora da shvati da je deo tima, da nije pojedinac, sprinter na sto metara kao Jusein Bolt. Na treninge dolazi odeven kao ulični svirač iz Perua, tako mlad fudbaler koji još uvek nije ništa napravio od sebe ne sme da dolazi tako obučen pred trenera i selektora."

"To radi Kristijano Ronaldo, ali on se barem dokazao kao fudbaler. Depaj čak ne razgovara sa novinarima, ignoriše ih. To ne sme da se događa. On predstavlja sve nas, holandski narod. A mi želimo da znamo šta on misli."
, rekao je Adrianse.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ЦЗ LeSa MUFC
Tuesday, 20.10.2015
15:22

Veliki je ovo zalogaj za ovako mladog igraca,i nosi veliki teret na ledjima(7),od koga se ocekuje nesto sto ovog momenta on ne moze pruziti..javnost,navijaci,klub i trener previse ocekuju!!Premier liga je jedna od najtezih liga na svetu ako ne i najteza sto se tice fizickih segmenata!Ponestalo mu je snage,nema tu fizicku spremu jos uvek da izdrzi te napore..cim to bude doveo u red bice mnogo mnogo bolje!!Bice to odlican igrac samo mu malo treba vremena!

avatar
Mad Max
Tuesday, 20.10.2015
14:05

Осим оног меча против Брижа, Депај по мени ништа није урадио. Само се гура и спринта, без реалног учинка у игри. Не кажем да је пропала инвестиција, али мораће са њим много да се ради, а и он сам мора да се сабере. Добар је био у ПСВ, али у холандској лиги, и Кежман је био најбољи стрелац.

avatar
The KING(guapo)
Tuesday, 20.10.2015
14:05

Mali je klasicni dizac tegova,The KING je odmah provalio!

avatar
MANUTD
Tuesday, 20.10.2015
17:35

Mozes li dati procenu sta je Azar?

avatar
Vamos Real
Tuesday, 20.10.2015
20:12

Uradili su to da je to individualna nagrada,a junajted nema nikakvog individualca vrednog spomena trenutno da bi se nalazio tu negde,Runi prso Mitrovic bolji napadac od njega.

avatar
Pipoo
Tuesday, 20.10.2015
13:28

Mislam Deka Go Zabludi Slavata ... So Ova Ponasajne Ako Ne Se Promeni Ke Zavrsi Vo Aston Vila ili Nekoj Takov Klub . . .

avatar
Denis Split
Tuesday, 20.10.2015
11:43

Šta on nije novi Ronaldo? Il je Januzaj novi Ronaldo? Il je Cleverley novi Scholes? Il je..??

avatar
Balkan
Tuesday, 20.10.2015
14:18

Il je .... arsenal svake godine sampion?

avatar
Enciklopedija
Tuesday, 20.10.2015
11:10

Decko ima talenat,ali ovako ako nastavi propasce kao Baloteli...Najgori spoj prirodni talenat i bez mozga,mislim na Balotelija...Nadam se da Depaj ima bar toliko vise pameti od Balotelija..

avatar
Adnan
Tuesday, 20.10.2015
14:44

Osim sto komparacija nema veze sa vezom.Memis ne pravi probleme ni na terenu ni van njega,on dobija kritike zbog losije igre na terenu.

avatar
ЦЗ LeSa MUFC
Tuesday, 20.10.2015
15:30

Sada se na ovim kvalifikacionim utakmicama za reprezentaciju sukobio veoma zestoko sa Van Persijem na jednom od treninga..gde ga je javnost u Holandiji osudila jer je bio kriv!Isto tako bez ikakvog razloga je saopstavao da ce svom bivsem klubu dati gol i da ce se veseliti..da je to proslost koja je iza njega i da ga to ne zanima vise!Kontravezna izjava koja mu ne ide na cast uopste!!