Mbape: ''Oduvek sam sanjao Ligu šampiona''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 01.05.2017.
15:09
Izvor: Beta

Fudbaler Monaka Kilijan Mbape rekao je danas da njegova ekipa ima kvalitet i da će dati sve od sebe da eliminiše Juventus i plasira se u finale Lige šampiona.

EPA/SEBASTIEN NOGIER
EPA/SEBASTIEN NOGIER

Povezane vesti

"Juventus je veliki klub. Svi znaju istoriju tog kluba, mnogi veliki igrači su igrali za Juventus, mnogi veliki igrači i sada igraju tamo. Oni su sjajan tim, eliminisali su Barselonu koja je bila medju favoritima za osvajanje Lige šampiona. Pokazali su da imaju sve što je potrebno da osvoje trofej. Ali, i mi imamo kvalitet i daćemo sve od sebe da stignemo do finala", rekao je Mbape za sajt Uefe.

Fudbaleri Monaka u sredu dočekuju Juventus u prvom meču polufinala Lige šampiona.

Mbape je naveo i da mu je drago što će igrati protiv Djanluidjija Bufona, za kojeg kaže da je jedan od najboljih golmana na svetu.

"Drago mi je što ću igrati protiv njega. Radiš i treniraš svakog dana da bi došao u priliku da zaigraš protiv igrača kakav je Bufon. Kada to uradiš, onda želiš da daš sve od sebe i da pobediš", rekao je on.

Mbape je naveo da je sezona Monaka u najjačem evropskom takmičenju neverovatna.

"Počeli smo u trećem kolu kvalifikacija protiv Fenerbahčea. Potom smo dobili priličnu tešku grupu jer su svi timovi bili na istom nivou. Uspeli smo da prodjemo grupu i nakon toga smo igrali protiv Mančester sitija, jednog od najboljih klubova u Evropi. Odigrali smo dva vrhunska meča protiv njih, sa puno golova i zabave. Posle je sledila Borusija iz Dortmunda i sada nam predstoji duel protiv Juventusa", rekao je Mbape.

Mbappe Monaco Mbape Monako

Na pitanje koji je za njega bio najbolji momenat do sada u Ligi šampiona, 18-godišnji napadač je naveo da je to gostovanje Sitiju.

"To je bio moj prvi start, čuo sam muziku dok smo izlazili na teren, zaista je bilo posebno. Od malih nogu sam sanjao Ligu šampiona, gledao sam sve utakmice... I sada gledam sve utakmice Lige šampiona. Dakle, igrati Ligu šampiona za mene predstavlja ogromno zadovoljstvo", rekao je fudbaler Monaka.

Francuski fudbaler je istakao i da je najsrećniji igrač u timu jer ima priliku da igra pored napadača kakav je Radamel Falkao.

"Mislim da sam najsrećniji igrač u timu, na početku sam karijere, a igram uz vrhunskog napadača kakav je Falkao. On je ostavio trag u istoriji, postigao je ogroman broj golova...", rekao je Mbape.

Utakmica između Monaka i Juventusa igra se u sredu od 20.45. 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 01.05.2017
16:00

ko kaze da je barsa bila favorit za osvajanje titule LS . jos od pocetka sezone sam bio siguran da nece videti ni polufinale

avatar
Monday, 01.05.2017
15:17

Cisto da se zna,koji klub u PL iskljucivo prati novi dokaz http://metro.co.uk/2017/05/01/monaco-star-kylian-mbappe-always-watches-premier-league-leaders-chelsea-his-uncle-reveals-6608448/?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter