Mbape i grmi i seva, "Kneževi" preslišali Kaen

Autor: Boban Filipović
nedelja 19.03.2017.
16:50
Izvor: Sportske.net

Nova pobeda razigranog Monaka i nova sjajna partija "novog Anrija".

EPA/NIGEL RODDIS
EPA/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Kilijan Mbape je u fenomenalnoj formi. Danas je ukrao šou na stadionu "Mišel D'Ornano" u Kaenu i nastavio neverovatnu golgetersku seriju.

Bio je dvostruki strelac, načeo je domaćine u ranoj fazi utakmice u stilu Tijerija Anrija, matirao je protivničkog golmana posle odličnog lažnjaka izbaciši dvojicu čuvara, svemu tom je  prethodio školski dupli pas sa Žermenom, a zapečatio im sudbinu u finišu udarecm glavom nakon centaršuta Mutinja.

Zvuči neverovatno da je supertalentovani tinejdžer postigao 13 golova na poslednjih 12 utakmica!

Monako je slavio sa ubedljivih 3:0, između dva Mbapeova gola strelac je bio i Fabinjo sa bele tačke početkom drugog poluvremena.

Mogao je lako da padne i 'poker', Fabinjo je pet minuta pre kraja uhvatio volej, lopta je otišla preko gola, Brazilcu se nije dalo da i on bude dvostruki strelac.

U prilogu pogledajte Mbapeove golove, kao i ovacije koje je dobio kada ga je Leonardo Žardim izveo iz igre u 87. minutu meča.



 

 
"Kneževi" su sada na plus šest u odnosu na najbližeg pratioca i aktuelnog šampiona PSŽ, koji večeras u derbiju 30. kola na svom 'Parku Prinčeva' dočekuje Olimpik iz Liona. Kaen je u "donjem domu", četiri boda daleko od opasne zone.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
scofield
Monday, 20.03.2017
03:47

Secate se Marsijal kad je presao za 50m u junajted (ne kazem da ne valja), a ovaj mali Mbappe je duplo bolji nego sto je to Marsijal u Monaku bio a ovi se toliko isprsili za njega, koliko li ce za ovu mladu zver Monako uzeti. Mbappe ludnica!! Nekako mi deluje logicno da ukoliko Obamejang ode da ga on zameni u BVB, nema bolje zamene a i kluba trenutno za Kilijana.

avatar
Madridista
Sunday, 19.03.2017
18:54

Ukoliko Monako osvoji Ligu i prodje u polufinale LS ja mislim da ce svi vazni igraci ostati i da ce samo dovesti jos neka odlicna perspektivna pojacanja, ne vidim razlog da idu, u Monako imaju sve, lijep grad,nema poreza, lokacija je super, i u buducnosti se mogu boriti za jos veca dostignuca, samo ako budu pametni i klub i igraci

avatar
MaNcHesTeR_ed
Sunday, 19.03.2017
18:38

Ako smo im dali 50milke za Martiala, treba da damo jos 50 za ovog malog, on i Rashford napred za par godina ima da budu kao York i Cole, plus Martial!!

avatar
Sunday, 19.03.2017
18:24

jedino ih psg može ugrozit ,nice je otpala oni drže treće mjesto i to je to ,samo je pitanje hoće li PSG uspjet stić monako

avatar
Bidza i Tridza
Sunday, 19.03.2017
18:17

Bice prva zvezda prelaznog roka. Sa 18 godina igra odlicno,usrecice se onaj klub koji uspe da ga dovede. Samo da izabere pametno i da ne ode negde gde ce grejati klupu. U Barsi ne bi igrao prvu postavu,ne bi ni u Realu (sem ako ne prodaju nekog standardnog napadaca) . Pominjem ova dva kluba jer ce ga verovatno sa njima najcesce povezivati.

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 19.03.2017
18:17

Decko ubija kako igra,siguran sam ako Monako osvoji francusku ligu da nijedan nece napustiti Monako svi ce ostati i jos ce se pojacati. I trebali bi svi ostati bar jos jednu sezonu na okupu.

avatar
AstorRed
Sunday, 19.03.2017
19:15

Trebali bi ali nece(mozda i bi pre par godina ali to je sada klub koji hoce dortmundovu transfer politiku),osvojili ligu ili ne..Mozda ako osvoje ls 😜

avatar
Vlada Canada
Sunday, 19.03.2017
18:08

Zvezda je rodjena !!!

avatar
AstorRed
Sunday, 19.03.2017
19:17

Polakooo,bilo i boljih pa propali..Ima tu dug put do zvezde.