Matuidi doneo 'Svecima' treći trijumf u nizu

Autor: Beta Beta
petak 21.08.2015.
22:45
Izvor: Beta

Nova žrtva terora šampiona Frncuske večaras je bio Moneplje, koji je pred svojim navijačima prerpeo minimalni poraz i ostao bez ijednog osvojenog boda iz prva tri kola Lige 1.

Beta/AP Photo/Claude Paris
Beta/AP Photo/Claude Paris

Povezane vesti

Fudbaleri Pari Sen Žermena pobedili su večeras u gostima Monpelje sa 1:0 i tako ostvarili treću uzastopnu pobedu u domaćem šampionatu.

Pobednički gol postigao je Blez Matuidi u 61. minutu, nakon proigravanja Maksvela.

Domaćin je finišu svim silama pokušao da dođe do prvog boda u sezoni, u sudijskoj nadoknadi Sulejmani Kamara je probao spektakularnim 'makazicama', Sirigu je ostao zaleđen, ali lopta odlazi preko gola, čime je definitivno postalo jasno da bodovi putuju u prestonicu.



U redovima šampiona ponovo nije bilo Zlatana Ibrahimovića, o čijem odlasku se sve glasnije priča.

PSŽ je trenutno prvi na tabeli sa sve tri pobede.

"Sveci" ove sezone još nisu primili gol, postigli su četiri, dva su delo junaka današnej pobede Matuidija. Monpeljeu je ovo bio treći poraz.

Preostali mečevi trećeg kola igraju se za vikend.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anwar_El_Ghazi
Saturday, 22.08.2015
01:46

Nije sirigu ostao zaledjen nego trap...

avatar
Вук Милош Мими Петровић
Friday, 21.08.2015
23:16

PSG igra strašno, možda rezultatski neubedljive tri pobede ali ko je gledao mogao je da vidi koliko je PSG dominantan, da ne kazem da su prve tri utakmice bez Ibre i Di Marije. Još kad se na to nadoveže osvajanje superkupa, teško je zamisliti gde je limit ove ekipe, prepuni su samopouzdanja tako da me jako zanima koliko će dogurati u LŠ, šampionski pehar Lige 1 mogu odmah da im uruče.