Matić pred Barnli: "Biće teško, ali spremni smo!"

Autor: Vladimir Nestorović
ponedeljak 18.08.2014.
13:51
Izvor: Sportske.net

Vezista londonskih 'Plavaca' u intervjuu za zvanični sajt govorio je o pripremama i predsezoni, ali i o svom narednom protivniku i očekivanjima u sezoni koja je pred nama.

Beta/AP Photo/Lefteris Pitarakis
Beta/AP Photo/Lefteris Pitarakis

Povezane vesti

Nakon što je u januaru stigao na 'Stamford Bridž', Nemanja Matić pokazao je da je veliko pojačanje za Čelsi, a očekuje se da i u narednoj sezoni nastavi sa dobrim igrama.

Kako nije učestvovao na 'Mundijalu', imao je puno vremena da se pripremi za narednu sezonu.

"Radili smo dosta naporno u pripremnom periodu i spremni smo za veliku borbu. Zadovoljni smo što konačno igramo prvu takmičarsku utakmicu i verujemo da možemo sezonu započeti pobedom."

"Treninzi su bili naporni, što je dobro za fizičku kondiciju. Igrali smo dosta prijateljskih utakmica i imali smo priliku da se uigramo i pripremimo se."

"Što se mene tiče, imao sam dosta vremena za odmor i pripremu, a sa treninzima sam krenuo još tokom poslednje dve nedelje odmora."
- otkriva srpski reprezentativac, a zatim i ističe da protiv Barnlija neće biti nimalo lako, uprkos činjenici što je ova ekipa stigla iz Čempionšipa.

"Biće teško. Svaka utakmica u Premijer ligi je jako teška. Kada je u pitanju ekipa koja je tek promovisana u Premijer ligu, poput Barnlija, ona svakako želi da pokaže da je sposobna za igranje u Premijeršipu."

"Imaće još veći motiv protiv Čelsija, ali mi smo spremni i uvereni smo da možemo do dobrog rezultata."
- rekao je Matić.

Šta očekujete u poslednjem meču prvog kola Premijer lige? Hoće li Čelsi slaviti, ili nas očekuje još jedno iznenađenje?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke