Matić nema objašnjenja...

Autor: Miloš Marković
sreda 16.12.2015.
15:27
Izvor: Sportske.net

Upitan da prokomentariše trenutne probleme u igri londonskog tima, Nemanja Matić jednostavno nije našao odgovor.

beta
beta

Povezane vesti

Poraz od Lestera je samo još jedan dokaz Čelsijeve loše forme.

Plavci su sve bliže zoni ispadanja, šampion je na kolenima i srpski reprezentativac Nemanja Matić nema objašnjenja za trenutno stanje.

"Ne mogu da objasnim zašto nam je toliko teško da ostvarimo niz dobrih rezultata. Nije mi jasno šta nam se desilo protiv Lestera."

"Na utakmici protiv Porta, jako dobrog tima, igrali smo dobro i postigli dva gola, stvarali prilike, ali protiv Lestera kao da smo bili sasvim drugi tim. To je nova utakmica koju smo odigrali loše i zbog toga smo tužni jer dajemo sve od sebe da se oporavimo i vratimo na noge."
, rekao je Nemanja Matić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sinisa Panovski
Thursday, 17.12.2015
11:49

pa pogledaj u ogledalo i sve ce ti biti jasno,bez Fabregasa Azara i Terija vi ste drugorazredna ekipa zajedno sa upravom koja je prodala ili poslala na pozajmicu prave igrace!!!!

avatar
mrancic
Wednesday, 16.12.2015
22:29

Celsi ima najbolje igrace za 14. mesto.Oni ne igraju tika tsku igraju fokstrot i to usporeni za koji je najvise zasluzsn bas nas Matic.Za godinu dana UTD je kupio 11 igraca pa ce kupti jos.Ima mladih koje je moguce usmeriti sto ne ume Van Gal.Sto se tice tika taka to se uci a Valensija i jang su mozda ne bolji ali pouzdaniji od pola igraca Celsija.Sakrite se u misju rupu.Vi dte ove godine bruka PL.

avatar
NIKE
Wednesday, 16.12.2015
16:54

Iskreno se nadam da Mourinho neće platiti glavom ovu slabu formu, Matiću ne zamjeramo, ali napadački dio ekipe - svi osim Wiliana su kao poluamateri, dajte šansu Kenedyju, Remyju, Loftus Čiku i Đilobođiju, siguran sam da će biti bolji od ovih standarno loših prvotimaca.

avatar
Carina
Wednesday, 16.12.2015
16:48

Samo polako. Jos 15 dana i onda resavanje situacije. AKo ne uspe Zoze da sredi, sad kad je Gvardiola odlucio da ide, lepo ga dovedemo i od sledece godine on uspostavi svoj sistem.

avatar
Maestro_(Chelsea)
Wednesday, 16.12.2015
17:49

Nikad Gvardiola bolje Anceloti mada pre svih Murinjo da pstane

avatar
Maestro_(Chelsea)
Wednesday, 16.12.2015
21:28

Murinju vjerujem vise nego svim trenerima ovog svijeta upali smo u veliku krizu nije samo Mou kriv a on je najbolji za ovaj posao da nas izvuce iz krize ja mu vjerujem u potpunosti pa i da ne igramo sledece godine u LS ja mu vjerujem i volio bih da nas jos dugo vodi

avatar
Carina
Wednesday, 16.12.2015
19:51

Anceloti preuzima Bajern tebra. Da Murinjo ostane, ali nece ostati ako ne osvoji LS, mislim da je to jasno. Ovo je kriminal sta se radi u ligi, ali ga ta mogucnost odrzava na klupi. Ima 7 evropskih finala da spasi svoju karijeru u Celsiju.

avatar
mrancic
Wednesday, 16.12.2015
18:30

Gvardiola ce u UTD.Hoce da pravi ekipu iz snova bez mesanja.A to ce mu dati samo Junajted.A i nastavlja niz giganata:Barsa, Bajern, Junajted.Cetvrti moze samo da bude Real.

avatar
lamps8
Wednesday, 16.12.2015
16:29

ocekivano niko nece da preuzme krivicu i stradace murinjo ali nadam se da ce roman videti prave krivce.