Matić najavljuje bolju igru protiv Totenhema

Autor: Janko Glavonjić
ponedeljak 01.12.2014.
09:24
Izvor: Sportske.net

Sanderlend je uspeo da se odbrani protiv Čelsija i košta ih dva boda. U narednom meču četa Žoze Murinja igra protiv Totenhema bez suspendovanog Košte, a Nemanja Matić i pored toga očekuje pobedu!

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Čelsi nije odigrao baš sjajno protiv "Divljih mačaka", ali treba imati u vidu i da se domaćin dobro i organizovano branio.

"Plavci" posle dugo vremena nisu postigli gol, a u narednom meču će biti lišeni pomoći svog najboljeg napadača Košte, koji je suspendovan.

I pored toga, srpski reprezentativac Nemanja Matić najavljuje pobedu.

"Spremni smo na to da će svaka ekipa pokušati da se brani protiv nas, ali jednostavno nije bio naš dan. Koncentrisani smo na naredni meč", rekao je Matić.

Srbin je dodao da će Košta nedostajati, ali da imaju još dobrih napadača.

"Košta je sjajan, ali i Remi i Drogba su sjajni takođe. Verujem da ga oni mogu zameniti, i da ćemo uspeti da postignemo gol ovaj put", istakao je Matić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina
Monday, 01.12.2014
11:47

Red je da Remi bude starter, a ocekujem i da da neki gol, jer je odbrana totenhema komedija. Moramo da se vratimo na pobednicki kolosek iz fundamenta i da imamo bar 8 pobeda u narednih 9 meceva, jer su to sve utakmice koje bi trebalo da dobijemo, ali eto i da jednu remiziramo nije strasno. Posle toga derbi sa Sitijem i tu pobedom jednu ruku stavljamo na trofej premijer lige.