Matić: "Kreće pohod na novu titulu"

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 08.08.2015.
11:02
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac iz redova aktuelnog šampiona Engleske poručio je da sa nestrpjenjem iščekuje duel sa Svonsijem kojim će Čelsi krenuti u pohod na još jednu titulu.

BETA/AP Photo/Chuck Burton
BETA/AP Photo/Chuck Burton

Povezane vesti

Nova premijerligaška sezona startuje u subotu utakmicom Mančester Junajted - Totenhem a aktuelni šampion Čelsi kreće u odbranu trofeja duelom sa Svonsijem na "Stamford Bridžu".

Uoči premijernog meča na "Stamford Bridžu" svoja očekivanja od nove sezone izneo je i srpski internacionalac Nemanja Matić.

"Srećni smo što počinje nova sezona. Svaka utakmica sa ekipom Svonsija je teška pošto se radi o kvalitetnom sastavu ali igramo na domaćem terenu i to je naša prednost. Od šampiona se uvek očekuje pobeda i tri boda i spremni smo da se borimo za to" rekao je Matić.

Srpski internacionalac odigrao je 49 utakmica u prethodnoj sezoni a svojim sjajnim partijama izborio se za mesto u idealnom timu Premijer lige za sezonu 2014/2015.

"Tokom pripremnog perioda smo kvalitetno radili i siguran sam da će se to isplatiti u šampionatu pošto želimo da osvojimo novu titulu. Prethodna sezona je za mene bila sjajna ali želim da ove budem još bolji" poručuje Matić.

Kao i prethodne sezone i ove će Čelsi u prvom timu imati dvojicu srpskih internacionalaca a Branislav Ivanović je tokom leta promovisan u zamenika kapitena.

"Bane je ljudina i sjajan igrač. Klub je napravio sjajnu odluku time što ga je imenovao za zamenika kapitena a ja sam srećan što ću i ove sezone igrati u istom timu sa Ivanovićem" zaključio je Matić.

Čelsi u odbranu titule kreće sa domaćeg terena a prvi rival "Plavaca" biće ekipa Svonsija. Utakmica je na programu od 18.30.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zzipa
Saturday, 08.08.2015
12:33

Malo je reći doktor, kod njega je sigurnija lopta nego u sefu.

avatar
Saturday, 08.08.2015
11:07

Biće napeto, ali i jako zanimljivo. Jedva čekam 13:45 :)

avatar
Stefan123
Saturday, 08.08.2015
11:06

Osvajamo ga opet nista novo za nas