Matić je reagovao impulsivno?!

Autor: Janko Glavonjić
subota 21.02.2015.
21:04
Izvor: Sportske.net

Jedan navijač Čelsija u izjavi za klupsku TV je istakao da je Matić reagovao impulsivno prilikom svog isključenja i ostavio drugove na cedilu! Ne znamo kako bi taj dečko reagovao da neko želi da mu polomi nogu...

Beta/AP Photo/Lefteris Pitarakis
Beta/AP Photo/Lefteris Pitarakis

Povezane vesti

Nemanja Matić je isključen zbog reakcije nakon brutalnog Barnsovog starta, koji je zaista mogao da mu upropasti karijeru.

Ovaj pogibeljni start je, naravno, iznervirao Matića, i gotovo niko nije krivio našeg reprezentativca zbog njegove reakcije, koja je čak bila i blaga!

Ali, našao se neko i ko ga je kritikovao, ovaj navijač ne može da opravda Matićevu reakciju.

"Poludeo sam! Zašto je to uradio? Ne možeš tako da reaguješ, daće ti crveni, to se i desilo. Tačno ispred sudije! Ne možeš to da uradiš", rekao je ovaj navijač u neverici.

Trebalo bi da kad dođe kući sedne i pogleda snimak Barnsovog starta, možda i promeni mišljenje...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
almedinbubic
Saturday, 21.02.2015
22:20

Realno momak je u pravu, da se na svaki malo žešći start skače protivniku za vrat onda gdje bi fudbal bio. Trebo je bit sretan da mu nije polomio nogu a ovaj će bit kažnjen svakako.

avatar
PakyCFC
Saturday, 21.02.2015
22:54

Da mu je polomio nogu, da li bi isto rekao?

avatar
Slaven CFC
Saturday, 21.02.2015
23:10

malo zesci start? mrvica je falila da polomi nogu Maticu i prakticno mu sjebe karijeru,mesar glupi! Za ovaj start direktan crveni i 5 utakmica suspenzije,namjerno je isao da sjebe igraca,smrad! Matica je definitivno Bog pogledao u ovoj situaciji,ne pretjerujem nimalo.