Mata nahvalio Mojesa u San Sebastijanu

Autor: Janko Glavonjić
nedelja 14.12.2014.
16:29
Izvor: Sportske.net

Huan Mata je dugo pričao telefonom sa jednim od najiskusnijih igrača Sosijedada, Estebanom Granerom, i otkrio mu sve o Dejvidu Mojesu.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Huan Mata i Dejvid Mojes su imali sjajan odnos i to je opšte poznato. Škot je doveo bivšeg igrača Čelsija u svoj tim, znamo šta se kasnije izdešavalo, ni Mata se nije najbolje snašao, ali ove sezone ima više minuta na terenu i golovi i asistencije su tu.

Mojes je stigao u San Sebastijan da spašava klub koji je prošle sezone igrao u Ligi šampiona, iako nije bilo očekivano da završi u Španiji, čini se da je Mojes rešen da pokaže kakav je menadžer i da je izlet u Junajted bio nesrećan splet okolnosti.

Esteban Granero otkrio je da je dugo pričao sa Matom o Mojesu i da ga je španski reprezentativac nahvalio.

"Mata govori sa velikim poštovanjem o našem treneru. On prvi ističe da Mojes jednostavno nije imao sreće u Junajtedu i jako mu je žao zbog toga, ali je njihov gubitak naš dobitak.

Znate kako je u velikim klubovima, jednog dana ste na vrhu, već za mesec dana vas mogu terati napolje
", rekao je Granero.

Granero je rekao da ima dobar odnos sa Mojesom, ali da je bilo i nekih smešnih situacija.

"Na prvom meču mi je vikao "Stefano", okretali smo se i nismo znali na koga misli, ali kada smo shvatili bilo je malo smešno. Ipak, uhodaćemo se i biće sve u redu.

Malo mi je teško da razumem njegov akcenat, iako sam jedan od retkih koji solidno znaju engleski, jer me je trenirao Rednap u KPR-u, a on ima baš izražen londonski akcenat, Mojesov je potpuno drugačiji
", otkriva Granero.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke