Mata će biti u nemilosti Van Gala!?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 05.09.2014.
13:39
Izvor: Sportske.net

Dolaskom Radamela Falkaa jedan od prvoklasnih svetskih fudbalera će morati da "zagreje klupu", a prema pisanjima medija u Engleskoj to će biti Huan Mata, pojačanje iz januara ove godine.

Beta/AP Photo/Jon Super
Beta/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Huan Mata je fudbaler koji će biti u nemilosti novog menadžera Mančester Junajteda, a mogao bi klub da napusti već na zimu, pišu engleski mediji.

Došao je kao veliko pojačanje pošto je bio prethodno u nemilosti Žozea Murinja, a sada će se teško izboriti za mesto startera nakon dolaska Anhela Di Marije i Radamela Falkaa.

Vejn Runi će najverovatnije morati da igra nešto povučenije za razliku od početka sezone, neće biti klasičan špic zajedno sa Van Persijem kome će društvo u napadu praviti novopridošlica iz Monaka.

Runi će, dakle, na mesto Huana Mate, a ovaj će pronaći svoju poziciju blizu Van Gala, na klupi za rezervne igrače.


Za Radamela Falkaa mora imati mesta, a žtrva je reprezentativac Španije. Neko će reći da je žrtva Vejn Runi koji ponovo mora da igra povučenije, ali za njega je barem mesto u timu zagarantovano.

Huanu Mati je ovo već sve poznato pošto je nakon sjajne sezone u Čelsiju dolaskom Žozea Murinja izgubio mesto u startnih 11 i nije preterano igrao. Upravo zbog toga je usledio i transfer u Mančester Junajted.

Sada je na vidiku još jedan transfer u januaru, usled verovatnog nezadovoljstva ovog reprezentativca Španije.

Hoće li Huan Mata ponovo pakovati kofere?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke