Maskerano zna ko je najbolji fudbaler na svetu?

Autor: Stevan Milovanović
subota 21.02.2015.
11:00
Izvor: Sportske.net

Maskerano je uveren da njegovom klupskom kolegi nema ravnog.

Beta/AP Photo/Fernando Bustamante
Beta/AP Photo/Fernando Bustamante

Povezane vesti

Iako je po mnogima Serhio Kun Aguero najbolji napadač Mančester Sitija, Havier Maskerano je uveren da je njegov saigrač, Leo Mesi, najbolji fudbaler sveta, i da niko iz ekipe Mančester Sitija ne može da se poredi sa njim.

"I Aguero i Mesi su veoma talentovani. Aguero je odličan, eksplozivan fudbaler, ali Mesi je najbolji i niko nije u njegovom rangu.", izjavio je Maskerano za zvanični sajt Barselone.

Mesi je ove godine u fantastičnoj formi i najviše zahvaljujući njemu je Barselona vezala 11 pobeda u 2015. godini, nakon poraza od Real Sosijedada 4. januara. Ove sezone je Mesi postigao 39 golova i ima 20 asistencija na 36 utakmica za Barselonu u svim takmičenjima.

Podsećanja radi, još jedan fudbaler Barselone je pohvalno govorio o Mesiju, ali takođe i jedna velika fudbalska legenda, Pol Skols.  

Takođe, Maskerano je uveren da njegov tim može da izbaci Mančester Siti i prođe u četvrtfinale Lige šampiona.

"Ako nastavimo u ovom ritmu, mislim da su velike šanse da prođemo u narednu rundu takmičenja. Oba meča će biti neizvesna, ali pokušaćemo da ostvarimo pozitivan rezultat.", dodao je Maskerano.

Pre okršaja u Ligi šampiona, Barselona danas igra meč u ligi protiv Malage, dok Mančester Sitiju predstoji duel protiv Njukasla u okviru 26. kola Premijer lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Brat Sergio (La Decima)
Saturday, 21.02.2015
12:04

Hahahahah, Ronaldo je osvojio 3 ZL pa sad pokusavaju utjesiti malog Argentinca. Daj ljudi uozbiljite se, trenutno covjek nije ni u 5 najboljih. Strasno.

avatar
tony zahirovic1234
Saturday, 21.02.2015
13:34

Siti ce pobjediti barsu ali i tesko jako tesko izbaciti. Mislim tako bi trebalo da se desi,a sto se tice mesija meni je ronaldo bolji i draziji igrac.

avatar
Brat Sergio (La Decima)
Saturday, 21.02.2015
14:47

Siti ima velike sanse protiv njih, barca je slaba u odbrani i mislim da ce to Sitijevi napadaci znati iskoristiti.

avatar
S-I-M-K-E
Saturday, 21.02.2015
13:35

Evo da ti bude lakse,ti si bolji igrac od Messija.