Maskerano, kad ćeš da daš gol?

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 18.12.2014.
18:47
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva je statistika Havijera Maskerana kada su u pitanju ligaške utakmice.

Beta/AP Photo/Themba Hadebe
Beta/AP Photo/Themba Hadebe

Povezane vesti

Fenomenalni fudbaler Barselone koji može da odgovori zahtevima trenera na pozicijama štopera i zadnjeg veznog, Havijer Maskerano, i ove godine igra na najvišem nivou za svoju ekipu.

Fudbaler koji je bio jedan od najboljih na Svetskom prvenstvu u Brazilu, po mnogima najbolji igrač reprezentacije koja je igrala finale sa Nemačkom, stigao je iz Južne Amerike pre osam godina.

Tada je iz Korintijansa prešao u ambiciozni Vest Hem.

Zanimljivo, ali od te 2006. godine on je postigao samo 1 jedini gol u karijeri u ligaškim utakmicama i za Liverpul protiv Ridinga u pobedi od 2:1.

Inače, u Evropi je odigrao 220 ligaških utakmica, za Vest Hem, Liverpul i Barselonu.

Pogledajte njegovu statistiku...

maskerano statistika

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
S-I-M-K-E
Thursday, 18.12.2014
20:08

''Po mnogima najbolji igrac reprezentacije koja je igrala finale sa Njemackom''....Nevjerovatno koliko ima pristrasnih i ljudi koji lazu sami sebe ,samo zato sto ne vole jednog fudbalskog genija....Mozete pricati sta ocete,ali da nije bilo Messija,Argentina ne bi prosla ni grupnu fazu Mundijala,covjek je dao 4 gola,i to nikom ne valja,i bio je najgori igrac u reprezentaciji...A Ronaldo koji je odigrao uzasno na mundijalu,treba da osvoji zaltnu loptu.

avatar
Barça el honor
Thursday, 18.12.2014
20:24

argentina bi mozda prosla grupu i ispali bi u 1/16 da nemaju mesija, barsa bi zaostajala za realom minimum 10 poena da nemaju mesija u timu, a u ls naravno da ne bi bili prvi u grupi ispred psz da nemaju mesija, sto se tice ove sezone, plus sve titule koje je doneo barsi, ni pola ih ne bi imali od kad igra. sto se tice maskerana on je vojnik, sto se mene tice i ne mora da daje golove za barsu dok se bori ovako, mozda i jedini uz mesija i nejmara koji se trudi i daje 100%

avatar
Barça
Thursday, 18.12.2014
20:57

U pravu si donekle, ali da tog istog maskerana nije bilo argentina ne bi prosla grupu, sto je messi napred uradio, to je ovaj pozadi, cak i vise... Meni je messi omiljeni igrac, ali je maskerano bio bolji...