"Mašinerija" u blatu...

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 09.05.2015.
17:53
Izvor: Sportske.net

Bavarska mašinerija je zaglibila do balčaka, poraz od Augsburga vratio je Bajern 15 godina unazad i podsetio navijače kluba na momenat kada su izgubljene tri uzastopne utakmice bez datog gola.

Beta/AP Photo/Matthias Schrader
Beta/AP Photo/Matthias Schrader

Povezane vesti

Sezona na izmaku trebala je da bude sezona iz snova za minhenski Bajern i sve ljubitelje ovog kluba širom planete.

Kada je 13. avgusta prošle godine Klopova Borusija savladala "Mašineriju" u borbi za trofej Superkupa navijači Bajerna nisu slutili da će na kraju sezone morati da se raduju "samo" tituli.

Problemi sa povredama nisu štedeli Bajernove igrače ali se čini da je su se svi problemi nagomilali u trenutku kada je bilo najvažnije da ekipa bude na okupu i da pruža dobre partije.

Pre samo dve nedelje Borusija iz Menhengladbaha savladala je Volfsburg čime je Bajern potvrdio odbranu titule ali je sasvim izvesno da će trofej u Bundesligi biti jedini za najtrofejniji nemački klub u sezoni 2014/2015.

Na poslednje tri utakmice u Bundesligi i Ligi šampiona Bajern nije postigao nijedan gol a pritom je izgubio sva tri meča, a to je ekipi iz Minhena prošli put "pošlo za rukom" pre tačno 15 godina.

Ako se tome doda i utakmica u polufinalu Kupa protiv Borusije, dolazi se do zapanjujućeg podatka da šampion Nemačke "posti" već 361 minut ili 6 sati.

Da situacija bude još gora, u subotu popodne potvrđeno je da će Pep Gvardiola napustiti "Alijanc Arenu" na kraju tekuće sezone što znači da bi Bajern u utorak mogao da izgleda kao razbijena vojska u duelu sa trenutno najboljom ekipom Evrope.

Bude li se dogodilo da minhenski gigant izgubi od Barselone i u revanš utakmici polufinala Lige šampiona jasno je da će navijači nemačkog kluba imati priliku da posvedoče jednoj od najlošijih serija u novijoj istoriji kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
DjovaneElber
Sunday, 10.05.2015
10:53

Gvardiola je povadio srafove na masineriji, samo on je krivac i niko drugi i kriva je uprava sto je dovela ovog kvazi trenera

avatar
Делија_момак
Sunday, 10.05.2015
02:46

Гвардиола није тренер за Бајерн? Па кад су Немци играли тика-раку?! Друго, нормалном човеку не може и никада неће бити јасно зашто је смењен велики Јуп Хајнкес??? Освоји човек све и онда га смене да бу довели Гвардиолу. Хајнкес је створио један моћни и страшни Бајерн који је млео све пред собом а Гвардиолин Бајерн Јуповом није ни до колена!

avatar
Naprednjak
Saturday, 09.05.2015
21:38

#GuardiolaOUT!

avatar
Javier FRAN YESTE 10
Saturday, 09.05.2015
18:43

Kakav trener takva i mašina!!!

avatar
Diego Forlán Corazzo
Saturday, 09.05.2015
18:18

Pre 15 godina je bila 2000-ta godina, a ako me secanje sluzi 2001-e je Bajern osvojio LS tako da se moze reci da ovo i nije tako lose :D