Marsijal ukrao šou u Sautemptonu, 'Kanarincima' bod na 'Enfildu'

Autor: Boban Filipović
nedelja 20.09.2015.
18:55
Izvor: Sportske.net

Mančester Junajted se pobedom nad 'Svecima' u gostima na krilima mladog francuskog napadača probio na drugo mesto na tabeli Premijer lige, dok je Liverpul propustio priliku da uhvati priklučak s vrhom nakon razočaravajućeg remija kod kuće sa Noričom.

BETA/AP Photo/Jon Super
BETA/AP Photo/Jon Super

Povezane vesti

Sautempton, u čijoj se startnoj postavi našao srpski reprezentativac Dušan Tadić, je veoma dobro otvorio utakmicu protiv Mančester Junajteda na svom 'Sent Meri' stadionu.

Igrao se 13. minut utakmice kada je Gracijano Pele doveo domaće u vođstvo. Koruplentni Italijan je pokupio otpadak posle promašenog zicera Saida Manea i rutinski poslao loptu u mrežu.

Mogao je Pele tri minuta kasnije da duplira prednost Sotona, nije iskoristio odličnu priliku da drugi put matira De Heu, a kazna će uslediti 20-ak minuta kasnije.

U 34. minutu 'Đavoli' stižu do izjednačenja, Antoni Marsijal je bio najsnalažljiviji u protivničkom šestanestercu nakon jedne greške odbrane 'Svetaca' i iz neposredne blizine postigao svoj novi gol u dresu Junajteda.

Pri rezultatu 1:1 se otišlo na veliki odmor, a samo pet minuta igre u nastavku bilo je potrebno gotima da naprave preokret.

Marsijal je ponovo strelac, opet je nemilosrdno kaznio jednu grešku Kumanove ekipe, lagana egzekucija dojučerašnje napadača Monaka za 1:2.

Na isteku sata igre David De Hea je jednom maestranom intervencijom zaustavio pokušaj Fontea glavom nakon kornera i sačuvao prednost svom timu, na drugoj strani zapretio je Memfis Depaj udarcem iz daljine,a u 68. minutu meča gosti iz Mančestera stiču dva gola prednosti.

Strelac je bio Huan Mata, Španac je poslao neodbranjiv udarac ka golu rivala iz srca protivničkog kaznenog prostora.

Četiri minuta pre kraja regularnog dela utakmice Gracijano Pele svojim drugim golom smanjuje prednost 'Đavola' koji donosi neizvesnu završnicu.

David De Hea je bio na nivou u samom finišu utakmice i sa nekoliko odličnih odbrana sačuvao pobedu 'Đavolima' koji sa ova tri boda idu na drugu poziciju na tabeli.

Završilo se rezultatom 2:3, golove pogledajte OVDE.

Britain Soccer Premier League

'Redsi' su razočarali svoje navijače na 'Enfild Roudu' pošto nisu uspeli da osvoje ceo plen protiv Noriča.

U prvom poluvremenu mreže su mirovale, ali je već u uvodnim minutima igre u nastavku rezervista Dani Ings doneo prednost Liverpulu.

Vođstvo Rodžersove ekipe bilo je na snazi manje od 15 minuta, Martin je fantastičnim golom izjednačio rezultat na 1:1. 'Kanarinci' su vrlo lako mogli do ekspresnog preokreta, Kameron Džerom nije iskoristio jednu šasnu, da bi u finišu  uspeli da izdrže nalete domaćina i da odnesu bod u Norič.

Golove sa 'Enfilda' pogledajte OVDE.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

122 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Emilio
Monday, 21.09.2015
20:14

Najjaca postava izvedena (bez Hendersona) protiv Norwicha? 1:1? Sta dalje da pricam, najjadniji smo u ligi. Jedini smo tim koji nije zatresao mrezu 2 puta na utakmici. Ovde vise nema izgovora...

avatar
JordonIbe33
Monday, 21.09.2015
05:32

Kao sto sam i rekao Milner zlatna rezerva Sitija, najgori igrac, Liverpulov sraman vezni red. Leiva sjajna partija ali i dalje mislim da je neophodan neki dobar zadnji ili ofanzivni da je klasa, ali mi se nekako cini da u ovaj Liverpul ne bi sad niko ni dosao.

avatar
Аполо
Monday, 21.09.2015
04:19

Kako ih nanizao Martial kod prvog gola, svaka cast. Odlicno je poceo, samo da se tako i nastavi. Van Gal je stavio Rooney-ja konacno na poluspica, ocigledno da mu trenutno vise ta pozicija odgovara. Mata dobar, a ocigledno da nam je stoper preko potreban. Odbrana nam je porozna :/

avatar
Lord Bobinho10
Monday, 21.09.2015
02:33

Mocni Luzerpul! :D

avatar
Beštija1
Monday, 21.09.2015
00:36

Kako se raspada ovaj junajted, ja ne mogu da vjerujem kako oni osvajaju bodove, valjda ih napusti ova luda sreca

avatar
Volim nogomet
Sunday, 20.09.2015
23:56

Za Liverpool ništa čudno što kiksavaju jer oni razočaravaju iz sezone u sezonu sa onih para od kojih su pordali Sukyia i Sterlinga oni dovedu prosjeke i dok je ovaj Rodgeres trener nemaju šta da traže. Sa druge strane drago mi je da je Martial ovako krenuo u Unitedu jer je bio pod stalnim pritiskom medija.

avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Sunday, 20.09.2015
23:19

In Brendan we trust!

avatar
Emilio
Sunday, 20.09.2015
21:22

Koliko smo mi jadni.

avatar
Paklena pomorandza
Sunday, 20.09.2015
21:05

Pratim Junajted vise od 20g i mogu vam slobodno reci da je ovo jedna uzasna,ocajna,bezidejna,ziher,limitirana i dosadna igra,to nije i nikada nece biti pravi Junajted.Ne krivim igrace jer moraju tako da igraju,po sablonu i instrukcije Van Gala,siguran pas igraca do sebe i tako u nedogled.A tako ce biti sve dok je Van Gal na klupi.Depay,toga decka bih bez razmisljanja menjao za Manea pa i doplatio ako treba,iz utakmucu u utakmucu los na terenu i uvjek pocinje od prve minute,Jang bi bio efektivniji po tu desnu stranu plus odlican je i u defanzivi.Karik krivac za prvi gol,spor ko puza i igra trpi zbog njega,vidjela se razlika odmah otkad je usao u igru Svajni(kakav je to igrac!).Ekipa "place"za jedno brzo desno krilo a to nikada nece biti Mata,sto vise mislim da decko treba da bude prodat.A izmjene Van Gala su price same za sebe.Ja mislim da zbog Blinda nije hteo da kupi stopera za da moza Holandjanin da igra,on i Flopay uvjek su prva postava.Junajtedu treba desno krilo,napadac i jedan stoper da bude kompletna ekipa.Prvi gol ofsajd,drugi poklon i sve skupa srecna i nezasluzena pobjeda Junajteda.Da nisam vatreni navijac nikada ne bih gledao Junajtedove utalmice pod Van Gala jer su dosadne do bola!

avatar
MANUTD
Sunday, 20.09.2015
21:25

Nisi vatreni navijac, da jesi reagovao bi kao oni navijaci na tribinama, srecno i zadovoljno.. Imam neki osecaj da nisi ni gledao utakmicu, ispravi me ako gresim ali Depaj je imao par dobrih prodora pa levoj strani, pogotovo onaj potez kod pogodjene stative. Mata igra doktorski, covek je napravio najvise sansi u ekipi i cini mi se da je najefikasniji u PL od nasih igraca kad se saberu golovi i asistencije. Kazes treba nam napadac, a nas novi napadac je postigao 3 gola u 120 minuta, ne razumem? Izmene Van Gala su po meni odlicne, Darmijan je ispadao zestoko i bas je imao probleme u prvom poluvremenu, Valensija je svojom brzinom to zatvorio u drugom. Kerik i sam iscrpljen je zamenjen Svajnijem koji je smirio utakmicu, a Roho se povredio. Ponavljam, imam osecaj da nisi gledao utakmicu.

avatar
XL
Sunday, 20.09.2015
23:34

Ne brukaj se decko, ne brukaj se vise.

avatar
Balkan
Sunday, 20.09.2015
22:58

Iz ovog teksta mozemo zakljucit da nisi navijac Uniteda

avatar
Paklena pomorandza
Sunday, 20.09.2015
22:38

Vjeruj prijatelju,vatreniji sam navijac i vatreniji i od same vatre:).Ako su tebi Mata i Flopay dobri onda....!?Po ta desna strana nije isao ni jedan opasan napad,leva strana je bila porozna zato sto je Blind spor a Flopay se ne vraca u odbranu,decko uzasno davi loptu i unistava bezbroj napada.Runi,pa Runi je ocajan da ocajniji ne moze biti,njegov prvi dodir sa loptom je kriminalan isto kao Flopaya unistio bezbroj napada,Karik,Karik spor,dok resi kome ce da doda loptu mozes kafu popit,Mata,pa ja Matu nisam video jednog igraca da predribla,to jedino rade Svajni i Martijal,Mata je isto tako spor.Pa vidi bre onog Manea sta radi,za Matu i Flopaya je DOKTOR,brz,prodoran,dribling,centarsut,daje golove,taj decko je potreban Juajtedu po tu desnu stranu.Nemoj da te pobeda zavarava,da je liniski podigao zastavicu ovu utakmicu Junated ne bi dobio!

avatar
zrenjaninunited12
Sunday, 20.09.2015
20:59

Runi za plakati.Koliko je lopti prodao, stalno vraća nazad, tuga.Marsial pokazuje sa kakvomm tehnikomraspolaže,miran,staložen.Svaka čast.Ja sam od onih koji je poželeo do viđenja Ddg-i a sada priznajem svoju lošu procenu.Mata je loš ili igra na pogrešnom mestu.

avatar
King Eric
Sunday, 20.09.2015
20:26

Kako volim te klasicne devetke koliko je decko bio smiren kod oba gola nista nije panicio prava devetka.

avatar
Brat Sergio (La Decima)
Sunday, 20.09.2015
22:01

Pazi trebala mu je neka velika smirenost da loptu posalje u skoro pa prazan gol...

avatar
Carrick #16
Monday, 21.09.2015
11:03

Pa benzema svaku ovakvu drugu shansu on promasuje ...

avatar
Mr.Gost7
Monday, 21.09.2015
09:40
avatar
MANUTD
Monday, 21.09.2015
09:35

Pa kako je onda Ronaldo najbolji igrac svih vremena kad je 98% njegoih golova sut na skoro pa prazan gol?

avatar
Drogba11Didier
Monday, 21.09.2015
01:35

Ronaldo inace daje golove tako sto predje 4 igraca i lobuje golmana...

avatar
Vardar Wolf Kennel
Monday, 21.09.2015
01:07

Slicno ko Kutinjo !

avatar
Sunday, 20.09.2015
19:53

Posebno bih pohvalio De Heu i Marsijala. Smoling konstantno odličan, Švajni iskustvom mnogo donosi timu. #MUFC

avatar
Sunday, 20.09.2015
23:18

Smoling konstantno odlican? exexexex dobar vic,rupa od igraca kao i cela odbrana MU da ne brani De Hea vec Romero MU bi igrao nereseno ili izgubio.

avatar
Mr.Gost7
Monday, 21.09.2015
09:40

Cuj da ne brani de hea hahahah pošteno me nasmija

avatar
Monday, 21.09.2015
00:33

Smoling, uz Kompanija čini najbolji štoperski tandem od početka sezone. Svakako da i njemu treba partner, voleo bih da to bude Hevedes. De Hea govori sam za sebe.

avatar
Balkan
Monday, 21.09.2015
00:11

Chelsea u tri utakmice primio 12 golova hahahah

avatar
Nikola M.
Sunday, 20.09.2015
23:38

Nemoj pričati u prazno. Smoling još od drugog dela prošle sezone igra izuzetno dobro, a ove sezone je samo nastavio sa dobrim igrama. Vidno je sigurniji i mnogo zrelije igra. Gledamo li formu od početka ove sezone, Smoling je trenutno jedan od najboljih štopera u ligi. To je činjenica.

avatar
Nikola M.
Sunday, 20.09.2015
23:38

Nemoj pričati u prazno. Smoling još od drugog dela prošle sezone igra izuzetno dobro, a ove sezone je samo nastavio sa dobrim igrama. Vidno je sigurniji i mnogo zrelije igra. Gledamo li formu od početka ove sezone, Smoling je trenutno jedan od najboljih štopera u ligi. To je činjenica.

avatar
MANUTD
Sunday, 20.09.2015
19:35

Kad sam bio drugi razred osnovne i tek pocinjao da igram menadzera vec sam bio bolji trener od Rodgersa.

avatar
Liverpool_Zvezda
Sunday, 20.09.2015
23:47

Je l' to prošle godine bilo?

avatar
Liverpool_Zvezda
Monday, 21.09.2015
17:21

Pa to kad si bio drugi razred osnovne škole, je l' to bilo prošle godine?

avatar
MANUTD
Monday, 21.09.2015
14:37

Ove, sta prosle.

avatar
Nikola M.
Sunday, 20.09.2015
19:33

Mnogo, mnogo bitna pobeda, uz lošu igru. Sve je to jednolično, na isti kalup, nema kreativnih akcija. Danas je pokazano previše nedostataka. Junajted kad ima loptu u nogama, samo kruži oko kaznenog prostora protivnika, bez smislenih akcija, bez znanja šta da uradi sa loptom u tim momentima. Junajted mora da krene da koristi sve benefiti svog načina igranja. Ovakva igra je dosadna. Ni odbrana ne funkcioniše kako treba. U poslednja 3 meča, 5 primljenih golova. Nikako to nije dobro. Sautempton uopšte nije bio loš danas, čak šta više, imali su par sjajnih prilika za gol. David je po ko zna koji put pokazao o kakvom je golmanu reč. Da je danas branio Romero, garantujem da bi primio najmanje 4 gola. To su bile vanserijske odbrane. Šteta za onu stativu koju je Depaj pogodio u akciji koja je prethodila Matinom golu. Sve je lepo uradio, ali ga je sreća izdala. Marsijal nije odigrao ni 2 cela meča, a već na svom kontu ima 3 gola. U obe situacije je reagovao apsolutno smireno, hladnokrvno. Realizacija mu je neverovatna. Ipak mislim da mu je trebao biti poništen prvi gol, jer se pre toga Mata aktivirao u ofsajdu kad je krenuo na onu loptu, koju je potom jedan igrač Sautemptona izbio, a ona došla do Marsijala, tako da je gol neregularan. Po prikazanom, Junajted nije zaslužio da pobedi.

avatar
Balkan
Sunday, 20.09.2015
20:28

United odigrao bas super tebi ako se ne svidza predzi navijat za Real sta nekog briga tvoje misljenje

avatar
Madridista
Sunday, 20.09.2015
22:12

A brate to je odlika velikih timova, sreca prati hrabre, jedan igrac koji moze da preokrene stvari, De Hea prvenstveno i Marsijl su to bili danas. Vama je najbolji potez u prelaznim rokovima od kak je Fergi otisao sto ste sacuvali De Heu, on vas i ove sezone moze dogurat do LS sigurno, ne vjerujem do borbe za titulu, ali ako Van Gal konacno napravi taktiku koja ima nesto vise od individualnih akcija i kruzenja lopte, sa tecnijom igrom i stvaranjem sansi onda je i titula opcija

avatar
Nikola M.
Sunday, 20.09.2015
21:39

Ako je po tebi Junajted odigrao super, onda stvarno ne znam šta reći na takvu konstataciju. Daleko od toga da je igra bila super, daleko. Igra je bila slaba i to je realnost. Mani me sa tim tipa - ako ti se ne sviđa, pređi navijati za Real i slično, nemoj biti neozbiljan. Komentariše se o ovoj utakmici, i o njoj sam izneo svoje mišljenje gore u komentaru. Normalno da mi se ne sviđa loša igra kluba za koji navijam. Ako je igra bila loša, šta je sporno u tome reći da je to tako bilo? Moje mišljenje je takvo za konkretno taj meč, a tebe ako nije briga za moje mišljenje, zašto mi se onda obraćaš?

avatar
Bat
Sunday, 20.09.2015
19:27

Marsijaaaaaal :D GGMU :D

avatar
MANUTD
Sunday, 20.09.2015
19:25

Odbrana je prvih pola sata bas imala problema, kao i u finisu utakmice. Nisam mislio da cu ovo skoro reci ali napad Junajteda odlican danas, posebno Marsijal. 3 gola u 2 utakmice i 120 minuta, sta reci? Ispasce da smo ga ukrali Monaku ako ovako nastavi, a nadam se da hoce. Steta za Depajovu stativu ali i bez toga je bio odlican i zadavao muke desnoj strani Sautemptona. De Hea... Ne treba trositi reci na njega, cista klasa. Nisam gledao Noric i stvarno mi nije jasno kako su ispustili 2 boda protiv liverpula? lol

avatar
XL
Sunday, 20.09.2015
23:39

Lepo rece navijac Junajteda gore, Flopay :)

avatar
MANUTD
Monday, 21.09.2015
14:37

Flopay kako ti zoves je ove sezone daleko ucinkovitiji od Firmina, Kutinja i Ajba zajedno. A ako cemo sta pricaju drugi, onda mozemo dole videti komentar gde liverpulov navijac kaze da je liverpul sada prosecan klub i da je Junajted daleko veci klub. :)

avatar
Monday, 21.09.2015
00:34

U Junajtedu ima ko da postiže golove, ali ne može Smoling sam da brani isti. Junajtedu treba štoper.

avatar
luckyduckyMANUTD
Sunday, 20.09.2015
19:24

Nema sta Marsijal ce da bude strasan igrac,covek bez ikakvih priprema sa Utd u 2 kola daje 3 gola,jednostavno mu je majka podarila tu njegovu brzinu sto nama itekako hvali u samom napadu i to je to.Moze on bez problema u ovoj sezoni da da bar 15 gola,meni ko navijacu Utd sasvim dovoljno.Po meni najbrzi igrac trenutno u premijer ligi.A za De Geu da ne pricam,ako ce Cech arsenalu da donese 15 boda ja sam 100 posto siguran da ce nama veliki David doneti minimum 30 boda,covek je trenutno najbolji golman na svetu i srecan sam sto ga mi imamo.Pozdrav za sve Junajtedovce sa ovog sajta GGMU

avatar
Sunday, 20.09.2015
23:22

,jednostavno mu je majka podarila tu njegovu brzinu exexexex :D to je Korac rekao za Bolta :D

avatar
NemanjaLFC
Sunday, 20.09.2015
19:23

Dok je Rodzersa i njegove filozofije neka naslov bude tipa Liverpulu bod na Enfildu ili Norvic(citaj bilo koji drugi tim u PL) nisu imali srece na Enfildu uzevsi samo 1 bod

avatar
ADIS-M-UNTD
Sunday, 20.09.2015
19:16

ako decko nastavi ovako resetat ona klauzula za naj boljeg strelca mogla bi biti aktivirana hahahah,opet me je van gal prvo poluvreme nerviro sa dva zadnja vezna koja ne znaju povuc loptu vec iskljucivo za defanzivu. a onda skonto sta treba raditi ubaciti svajnija i valensiju koji je bio ving bek tako da je mata vise igrao u sredini o odma je protok lopte bio brzi i imali su ideju tako je pao i 3 gol kreuzenjem oko gola i pravoremenim pasovima. I posle je trebao ubaciti Yanga,Depaj je puno petljo bar tri puta mu je Martijal protrcao u prazan prostor nije mu upitio pas. sta reci za DE HEU lakse se dise kad je on na golu to je sigurno,moram istaci koliko ce samo Show nedostajati Junajtedu to je strasno ali nadam se da se se skontat ROHO-BLIND. Prvi gol je bio iz ofsajda Mata je bio u ofsajdu prije nego sto je dodao Martijalu. Svajni od kad je usao koja je samo bila smirenost na sredini doktor fudbala. Sad smo blize Sitiju. Marijal vraca one pare svaka cast zacepio si im usta koji su sumnjali u tebe,ako tako nastavis uskoro ce sve odbrane imati problema sa kicmom :) Idalje ne vjerujem da Martijal ima 19 god decko je hladan ko spricer koda ima stotine utakmica u nogama u prvom timu. Mozemo osporavat Gala ali covjek zna iscackat te mlade igrace i puknut 50 mil i jos izdrzat salvu kritika da je lud hahah.

avatar
Mr.Gost7
Sunday, 20.09.2015
19:12

Martial u vrhu i Rooney iza odlična kombinacija i ponovo pokazuje svoj talenat. 2 boda od prvog mjesta,Cityu tesko gostovanje a nama Sunderland kući već u idućem kolo moguće je preuzece trona. A vidim Liverpool drzi odličnu formu i dalje.

avatar
eko Ekovic
Sunday, 20.09.2015
19:11

Ja ne znam stvarno sta vise da ocekujemo kada se pocinje s tri zadnja vezna,tri destruktivca, CAN, LUCAS i MILNER.Pa jbt, nas vezni red se ne moze porediti ni sa veznim redom Sotona.Pogledas vezni red Sitija, Celsija, Arsenala, UTDa i places....

avatar
Sunday, 20.09.2015
19:11

Pre svega, čestitke Junajtedu, a posebno Antoniju. Dečko briljira. Možda prebaciti Runija u špic, da formacija bude 4-4-2. Tako bi obojica bilo još rasterećeniji. Žao mi je što ona Memfisova bravura nije okončana pogotkom, ali nastavak akcije je ipak bio konkretan. Junajtedu, pored svih problema u odbrani, treba kvalitetan štoper, ne može se sa MekNerom, Blindom i Rohom (pored konstantno povređenog Džonsa) izgurati sezona. Tu mora doći neki igrač, i to na zimu. Hevedes, Humels, Varan, Laporte, Stouns... Ima igrača, Vudvorde, reaguj! #MUFC

avatar
scylla98
Sunday, 20.09.2015
20:37

Slazem se za 4-4-2, da se vratimo u Fergijevo doba, da igramo sa klasicna krila, samo sto nemamo dobro klasicno desno krilo (mozda Valensija. U veznom redu Snajderlin i Herera/Svajnstajger i Kerik, krila Depaj i desno krilo, napad Marsijaj i Runi!

avatar
Monday, 21.09.2015
00:35

To je formacija koja je donosila rezultate! #MUFC

avatar
Paklena pomorandza
Sunday, 20.09.2015
23:30

Laporte je pravo i plus "bezbolno" resenje zato sto ima klauzulu,platis-nosis.Visok,jak,mlad,"pecen" je za tu levu stopersku stranu Junajteda.On i onaj mali Mane da terorise po desnu stranu i puna kapa::)

avatar
scylla98
Sunday, 20.09.2015
23:08

Da, nema mesta za njega, a po meni, za njega nema mesta ni u timu!

avatar
Sunday, 20.09.2015
21:27

Ja sam uvijek za Fergijevu 442 ali u toj formaciji nema mjesta za Matu osim na krilu, gdje se ne snalazi najbolje, fali mu brzina..

avatar
Tris
Sunday, 20.09.2015
19:11

Ovaj Rodzers nema ideje sta radi...Trosi svake sezone po 100 miliona funti da bi doveo gomilu prosecnih igraca...Imao srece jedne sezone kad su Suarez i Staridz odlepili i davali golove ko od sale...Ovo vise nije Liverpul koji ce se boriti za titulue i igrati LS...Liverpul je na nivou Totenhema, Evertona, Sautemptona itd. samo sto to izgleda navijaci ne vide...

avatar
Dodaaa
Sunday, 20.09.2015
23:12

Kad vam vidis roster igraca,sve ti bude jasno..Nemate 1 krstenog igraca,cemu li se nadate,bgt?..

avatar
Vardar Wolf Kennel
Monday, 21.09.2015
01:13

West Brom i Aston Vila su pravo drustvo za Liverpool , ove ekipe koji si nabrojao su ipak klasa iznad Liverpoola

avatar
No ®ules
Sunday, 20.09.2015
19:11

Kakva prevara od kluba je ovaj Liverpul. Dzabe pare, dzabe sve, kad' je moral ravan nuli.

avatar
lamps8
Sunday, 20.09.2015
19:10

ja ne znam sta liverpul vise ceka sa rodzersom pa smenite ga ljudi njemu je suarez doneo malu slavu tj. 2 mesto i to je to!!

avatar
Sunday, 20.09.2015
19:40

Ne znam ni ja sta cekaju 5 utakmica bez pobede uz to 3 gola na tih 5 utakmica sa Bentekeom u napadu koji je zverina.. ovo je zalosno kolko ne zna ovaj rodzers

avatar
rabik
Sunday, 20.09.2015
21:39

meni je iskreno zao bentekea, firminja, kutinja i sto njihova kvaliteta nemoze doci do izrazaja , kad ti vidids kakav je sastav liverpula a kakva je tabela onda svatis kako je los trener rodzers , jos malo ce upropastiti i derbi sa mojim junajtedom jer lik unistava liverpul

avatar
Vamos Real
Sunday, 20.09.2015
19:08

Prvi gol je marsijalu pao na nogu prakticno,a drugi gol bi dalo 90% napadaca iz top 5 liga,kakav poklon sautemptona.Liverpul deluje u rasulu ove sezone,nadam se da ce biti bolje,nedostaju mi oni u evropi.

avatar
rabik
Sunday, 20.09.2015
21:44

cilj klasicnog napadaca je da koristi svaku sansu a on je to iskoristio

avatar
Madridista
Sunday, 20.09.2015
22:08

Jbg brate i Ronaldo daje skor osve takve golove, Junajted jeste opet imao srece, ali Marsijal iam potecijala i vec je sad dobar

avatar
MAN_UTD«»CZV
Sunday, 20.09.2015
19:08

Marsial za 120 minuta u pl 3 gola.

avatar
SAF 1986
Sunday, 20.09.2015
19:08

Zaboravio sam da prokomentarisem de geu,ali za njega i ne postoji komentar,ono je strasno sad se vidi koliko znaci klubu

avatar
Guardian Anubis
Sunday, 20.09.2015
19:07

Bilo je i pozitivnih stvari danas, ali me je ubedljivo najviše razočarao Milner..Ispod svakog nivoa je njegova današnja partija..Svaki njegov potez osim pasova unazad je bio pogrešan...Takođe ono što je Kutinjo uradio je prilično sebično..Inače je imao dobru partiju..Ings i Moreno su bili sjajni..Jeftino primljen gol kao po staroj dobroj tradiciji..Ali svakako je presudan momenat bio onaj sebičluk Kutinja..Liverpul je u ovom meču zaslužio pobedu, ali realizacija ostaje najveća kob ove sezone..To je čini se, trajni problem..

avatar
Liverpool_Zvezda
Sunday, 20.09.2015
19:18

Druže, Milner je igrač koji je se danas najviše borio, dosta je lopti oduzeo i nije stao celih 90 minuta. Ne znam šta očekuješ da bilo ko uradi u ekipi kada je taktika da se samo centrira.

avatar
Guardian Anubis
Monday, 21.09.2015
12:26

Milner je bio očajan..Stoji to da je najviše pretrčao ali je jednostavno bio najslabija karika u veznom redu..

avatar
Nikola M.
Sunday, 20.09.2015
19:58

Znaš da smo diskutovali pre par meseci da će izaći novi album IM-a, čim Bruce reši zdravstvene probleme, pa evo, konačno je izašao (istina, ima već dve nedelje) :D Jesi li preslušao album? Ako jesi, kako ti se čini? Uzgred, pročitah negde da je McBrain izjavio da im je to najbolji album koji su ikad snimili :)

avatar
ManUtdSrbija
Sunday, 20.09.2015
19:05

5 utakmica zaredom Liverpul krca Norvic, i bas danas ste nasli da omanete kada sam vas prvi put ove sezone stavio na tiketu! Samo na Liverpul sam pao, sto je najgore. Igrao sam Liverpul X-1 i Junajted X-2, jao zemljo otvori se! Dabogda bili 10. na kraju sezone. :D Sto se tice igre Junajteda, mogu slobodno da kazem da smo dobro prosli, veoma lako je moglo da bude nereseno, De Gea nas je spasio! Bukvalno smo uzeli ova 3 boda kroz iglene usi. Svaka cast Martijalu, ovako ce ucutkati kriticare! Bice on veliki igrac, samo neka ovako nastavi. Na osnovu svega do sada sto je pokazao, malo po malo pokazuje da ce ovo biti izvanredna kupovina. Kerik i Runi losi, trebao je da ubaci Janga umesto Runija a Matu da stavi na prirodnu poziciju, gresio je dosta ali je malo bolji nego pre povrede. Van Gal je pogodio sa izmenom Kerik-Svajni samo tako! Gol koji je postigao Mata slobodno mozemo da prepisemo Svajniju, ono je njegov pogodak. Onakav pas kakav je on poslao Depaju nam fali vec duze vreme u protivnickom sesnaestercu. Smoling rutinski, dominira decko. Roho i Blind su trebali da budu na obrnutim pozicijama, falio nam je ofanzivniji bek na levoj strani, vec danas se videlo da ce odsustvo Shaw-a biti ogroman nedostatak u ekipi. Sve u svemu, pise se 3 boda, 2 boda nam bezi Siti, igra se popravila dosta, ima jos vremena da dodje sve na svoje, dizemo formu iz utakmice u utakmicu! Docice sve na svoje kada bude bilo najbitnije! Bravo momci! GGMU!

avatar
Emilio
Sunday, 20.09.2015
21:25

Ako igras LFC, stavi uvek da ce dati od 0-1 golova, posto je to tradicija vec 5 utakmica zaredom. Nevidjeno smo jadni.

avatar
ManUtdSrbija
Monday, 21.09.2015
06:13

2011-e sam poslednji put stavio Liverpul na tiketi, zamisli protiv koga? Protiv Norvica. Seti se sta je bilo! :D Od tada, do juce nijednom nisam hteo da stavim Liverpul, ali juce sam imao neki osecaj iz X-1, gledam jos rezultate u zadnjim tekmama, 5-0, 5-1, itd, i rek'o SKRCACE IH. :D Poslusacu savet, hvala! :D

avatar
SAF 1986
Sunday, 20.09.2015
19:02

Marsijal opet dokazuje ko je i ko moze da bude,a bice cudo od igraca,depay po neki lep potez,steta sto ona stativa nije bio go on i marsijal ce biti strasan tandem vidi se,svajni kad udje zivne igra odma najbitnije je da smo se priblizili situju na 2 boda,bice zanimljiva sezona

avatar
Liverpool_Zvezda
Sunday, 20.09.2015
19:01

Za današnji neuspeh je kriv Rodžers kao i uvek zbog šugave taktike centaršuteva, i Kutinjo. Ne mogu da verujem da neko može biti onako sebičan, svaku loptu koju dobije on šutira na gol, a da ne pričam o onom promašenom ziceru, i tu je imao samog igrača, on je šutirao i promašio. Što se mene lično tiče kao navijača Liverpula, želim da ekipa izgubi svaku moguću utakmicu samo da Rodžers dobije otkaz.

avatar
Sunday, 20.09.2015
19:41

kad je noric dao gol, navijao sam da daju jos jedan

avatar
Liverpool_Zvezda
Sunday, 20.09.2015
23:44

Ej bre, izvede najjaču postavu, samo Henderson je falio, ja očekivao minimum 3 komada, još svima pričam u kladionici da igraju...

avatar
Чукурановић Божа
Sunday, 20.09.2015
20:56

Sramota za navijaca da navija da njegov klub izgubi, sta god da je u pitanju.

avatar
Skrtelinho
Sunday, 20.09.2015
19:01

FT:Liverpool 1-1 Norwich,odlicna igra za borbu za opstanak,sasvim sam zadovoljan ocekivao sam mnogo tezu utakmicu od opasnog Norwicha ali mozemo buti zadovoljni ovim bodom!nIskreno se nadam da Rodgers sledeci put kada primimo gol nece izvesti napadaca a uvesti veznog igraca posto je to veoma rizicno po pitanju primanja gola.nIskreno se nadam da ce sledecu utakmicu startovati par Lovren i Toure uz Allena Lucasa i Milnera za sto defanzivniju postavu,ipak borba za opstanak nije uopste laka! P.S. Tekst nije moj :)

avatar
Sunday, 20.09.2015
19:00

Marsijal je doktor. Kako se dobro krece, i kakav osjecaj za gol ima, to je nevjerovatno.. GGMU

avatar
The KING(guapo)
Sunday, 20.09.2015
19:34

Decko se nije video na terenu,ima ludu srecu dva gola iz nicega je dao.

avatar
Monday, 21.09.2015
00:37

Čekaj, ti se slažeš sa Kingom ?

avatar
Monday, 21.09.2015
00:37

Baš to se i traži od njega. Da ni iz čega (ne ''iz ničega'') stvara šanse i postiže golove. To je ono što vaši panjevi nemaju.

avatar
Sunday, 20.09.2015
21:21
avatar
Mr.Gost7
Sunday, 20.09.2015
20:30
avatar
Rekkles
Sunday, 20.09.2015
18:59

Liverpul zasluzio pobjedu , Sako i Moreno igraci utakmice , realizacija na m je uzasna + dosta sebicnosti u napadu i nedostatak srece. Rodzers napolje

avatar
Milos(CZV-CFC)
Sunday, 20.09.2015
18:58

Ovaj Liverpul da uzme da se ugasi,kad oni ne mogu da pobede jedan Noric.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Sunday, 20.09.2015
18:57

Odlican Martijal, to se trazi bre, videce se da ce biti igracina, to treba Junajtedu, idemoo dalje, samo mi je krivo sto depay nije dao onaj gol, prvo poluvreme uzass, drugo smo pokidali, idemo GGMU!

avatar
The KING(guapo)
Sunday, 20.09.2015
18:57

Ovo nije normalno kakvu Junajted ludacku srecu ima u prvih 6.kola..Prvi gol iz ofsajda,drugi gol poklon igraca Sautemptona.Luzerpul usao u formu standardno luzerski.

avatar
scylla98
Sunday, 20.09.2015
19:12

Dobro se drzite u borbi za opstanak!

avatar
Mr.Gost7
Sunday, 20.09.2015
19:14

Nemoj samo vi da pričate o nekoj pravdi i nečemu. Kakva sreća? Ti se naso nekome govorit,pobrinite se da izborite Evropa Ligu sa ovakvom igrom.